Merhaba, sonradan sürekli engelli raporum var.Vergi indirimi belgesi de var. Kuruma verdim, Bugün tesadüf özlük dosyama bakarken bu raporun işlenmediğini gördüm, Maaş vs olarak normal vergi indirimi felan var ama özlükte yok. Sorduğumda benim engelli olmadığımı (%65 rapora rağmen ) buna çok güldüm. ) bunun için engelli kadrosuna geçmek için dilekçe vermem gerektiğini o dilekçeyi bakanlığa göndereceklerini söylediler.
Sorularım
1- şimdi ben zaten tüm engelli haklarından y ararlanıyorum engelli kadrosuna geçmem bana ne fayda sağlar,
2-Velevki verdim bu dilekçeyi kurum beni yeniden sağlık kuruluna vs vs sokmaz dimi,
3-Son sorumda zaten niyet emeklilik ama olaki vazgeçtim bu dilekeye istinaden zorla emekli etme hakkı yoktur demi kurumun? Yoktur yoktur, Yoksa varmıdır )
Sorularım
1- şimdi ben zaten tüm engelli haklarından y ararlanıyorum engelli kadrosuna geçmem bana ne fayda sağlar,
2-Velevki verdim bu dilekçeyi kurum beni yeniden sağlık kuruluna vs vs sokmaz dimi,
3-Son sorumda zaten niyet emeklilik ama olaki vazgeçtim bu dilekeye istinaden zorla emekli etme hakkı yoktur demi kurumun? Yoktur yoktur, Yoksa varmıdır )