Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sonradan engelli olan kadrolu zabıt katibi memurluğa geçebilir mi?

ajan99

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
2012 yılında sözleşmeli işe girdim adliyede zabıt katibi olarak 2013 yılında kadroya geçtim 2015 yılındada bipolar bozukluk tanısı kondu ben en son doktora muayeneye gittiğimde rapor alabileceğimi öğrendim yeni sayılır raporu alıp en az %40 oluyormuş sunsam adliyeye statüm değişirmi normal memur kadrosuna geçiş yapabilirmiyim katiplik stresli gerçekten bipolarla zor oluyor sonuç ne olur ? Saygılar.

Engelli raporu alırsan tabiki statün değişir muhtemel yani yada engelli kadrosundan işe devam edersiniz

bende zabıt katibi olarak görev yapmaktayım, bazı arkadaşlar zabıt katibi nasıl olunur diye sormuşlar, kpss 70 üstü klavye 90 üzeri ve mülakat var arkadaşlar.

Ben normal memur olarak atandım, kendi dilekçe vererek unvanımı zabıt katibi olarak değiştirdim, kendiniz dilekçe vererek komisyonun ve bakanlığın uygun görmesi durumunda geçebilirsiniz, diye tahmin ediyorum.

Üst Alt