Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sonradan engelli olan sözleşmeli infaz koruma memuruyum. Rapor alırsam sonuçları!?
Merhaba
Ben Sözleşmeli infaz ve koruma memuruyum Hipertrofi kardiyomiyopati rahatsızlığımdan dolayı Engelli raporu alma durumum var.Fakat sözleşmeli olduğum için çekiniyorum.Nasıl bir adım atmalıyım?
Merhaba
Ben İKM olarak çalışmaktayım.Kalp rahatsızlığım nedeniyle %90 rapor alma durumum var.Bunu aldığım takdirde Engelli kadrosuna mı geçerin yoksa malulen emekli sayılıp iş akdime son verme durumu olur mu?
Öncesinde rahatsızlığınız vardı sanırım. bu rahatsızlık genelde gen kaynaklıdır. raporunuzu alıp kurumunuza sunun, yaptığınız işin de bu rahatsızlığınıza etki edecek yönleri fazla. yorulma, bayılma gibi durumlara maruz kalabilirsiniz. kaç yıllık sözleşmelisiniz? İnfaz Memurlarının yıpranma payı uygulaması var. ilerde belki bundan da faydalanabilirsiniz.
%90 rapor durumunda İKM mesleğini yapamazsınız. iş akdine son verilmez bunu kurumuz belirleyecek.