Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sonradan engelli oldum. Engelli kadrosuna geçebilir miyim?

SAVAŞ06

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
12 yıldır infaz koruma memuru olarak görev yapmaktayım, göreve başladıktan sonra geçirdiğim bir rahatsızlık sonucu her iki kulağımda da ileri derecede işitme kaybı meydana geldi. D.g.m. 657 de işe girişteki şartların daha sonradan kaybedilmesi memuriyetten çıkarılmayı gerektirir diye bir madde var. Bu koşullarda benim iş hakkım sona erdirilebilirmi yoksa ben kurumun engelli kadrosuna geçebilirmiyim.

SAVAŞ06

Görevinizi yapmaya mani bir durum olmadığı sürece işinize son verilmez. Olsa olsa başka bir göreve atanırsınız o kadar.

bülent bey başka bir göreve derken kurum içinde başka bir görevmi yoksa başka bir kurumamı. kurum içi olursa i.k.m. den normal engelli memur pozisyonundamı olur bu görev sonuçta işitme kayıplarından dolayı verilen en yüksek engelli raporu %52 DİYE BİLİYORUM O NEDENLE GÖREV SONLANDIRMA OLMAZ HERALDE %60 IN ALTINDA OLDUĞU İÇİN

Üst Alt