Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sonradan yükselen engel orani ile emeklilik hakkı..?

heroeraser

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar kısa bir sorum olacak. %40 engel orani ile engelli memur olarak 2010 yılında ise başladım. 2012 yılında yapilan sakatlık cetveli deki degisiklik ile engel oranim %80 ne cikti. Şuan 1. Dereceden vergi indirimim var. Emeklilik şartlarım ve yöntemleri nedir?

bende merak ediyorum %50 yle 2015 te engelli memur olarak atandım 2016 yılındayız %80 ne çıktı benimkide

aynı durumdayız

oran artışı olmuş ve vergi indirimi üst derecede onaylanmışsa emeklilik kriteri değişiyor tabi. vergi indirimini yeni rapor ile tekrar onaylatmak gerekiyor.

tanerbudak

Onaylattım hocam 1. derece vergi indiririmim var. Emeklilik yöntemlerim nedir . hangisi daha mantıklı. erken emeklilk, malulen emeklilik veya mantıklı olan emeklilik şekli nedir?

heroeraser,
Anılan kanundan sonra memur olduğunuz için şu tabloya tabi olursunuz..Prim ve gün şartını tamamladıktan sonra kurumunuza emeklilik için müracaat edersiniz.
bagkur.PNG

Üst Alt