Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sonunda raporu onaylatıp 5510/28. maddesi göre emeklilik müracaatımı yaptım!

eflatun19

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlar,

iki kez 5510/28.maddeden emeklilik için müracaat ettim. ikisinde de % 36 ile red geldi. üçüncü kez engelli kimlik kartı için müracaat ettim. bulunduğum ilin devlet hastanesi hakem hastaneye olan ankara numune ye sevk ettiler. uzun uğraşlar sonucu ankara numune den % 47 rapor aldım.
bu rapora istinaden 26.6.2013 de tekrar sgk ya emeklilik için müracaat ettim. sgk beni bulunduğum ilin devlet hastanesine sevk etti.
sonuç: Ankara kocatepe sağlık kurulu hakem hastanesinden aldığım raporu baz alarak % 40 işgücü kaybından dolayı emekli olabileceğim kararını vermiş.
bugün emeklilik müracaatımı yaptım.

azmin zaferi olarak değerlendiriyorum.hayılı olsun.

selam saygı ve sevgiler...

hayırlı olsun peki %40 ile nasıl emekli yaptılar aranan şartlar nedir benim %53 raporum var.

eflatun19,
hayırlı olsun, sonucu en kısa sürede almanızı diliyorum.

sezerer;
Bağkur'dan emekli olacaklar şu tabloya göre;
bagkur.PNG

yıl ve prim günlerini tamamladıklarında emeklilik başvurusu yaparlar, kurum tarafından hastaneye sevk edilirler ve alacakları orana göre emekli edilirler, en az % 40 almış olmak şartı ile...

malülen emeklilik şartları yerine getirilip müracaat yapıldığında ilk maaşın alınmasına kadar ne kadar zaman geçiyor. bilen varmı arkadaşlar?

bildiğim kadarıyla müracaat edilen ayı takiben aydan itibaren maaş bağlanıyo.yaklaşık 1-2 ay içerisinde alınabilecekmiş

Teşekkür ederim Bekir kardeşim. Antalya'dan sevgiler, Selamlar

Üst Alt