Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sonunda raporum %42 olarak onaylandı. Ancak henüz belgeleri gelmedi. Ne yapmalıyım?

thebaston

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Yıllardır uğraşmalarım sonucunda raporum mart ayında %42 olarak onaylandı. Ancak henüz bana veya işyerime ulaşan bir belge olmadı acaba bunu nereden öğrenirim. Ankara telefon açtığımda ise biz 22 mart'ta postaya verdik diyorlar inatla başkada bilgi vermiyorlar.

Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardım edebilir mi?

Kolay gelsin.

Cok onemi yok, ne zaman gelirse gelsin.. Maliyeden yollanan evrakda adi anilan kisinin xx.xx.xxxx tarihinden itibaren vergi 3. dereceden vergi indiriminden yararlandirilmasi gerekmektedir diye yazar. Dolayisi ile gec gelsede evrak onandigi tarihden itibaren yararlanacagin icin, kaybin olmaz.

ha dersen heyecan basti, 1 an once gormek istiyorum diye.. Zati evraki sen goremiyecegin icin hic heyecan yapma :)

:) görememk mi? buda iyiymiş. Ama sonuçta benimde elimde bir belgenin olması gerekmez mi?

evraklarınız sizi sevk eden maliyeye geliyor. oradan bir fotokopisini temin edebilirsiniz.

Onaylandıktan sonra gelir iyi yada kötü erken yada geç isterse hiç gelmesin vergi dairesinde kayıt var olur zaten erken emeklilikte işe yarar gelmese bile oradan alınır bi şekilde işin zor kısmını aşmışsın bundan sonrasını hiç takma ki zaten 3 ay sora bile gelse mart ayından itibaren aktif olur... bi kaybın olmaz... ki kayıp olsada verdikleri bişey yok maksat erken emeklilik hakkı Hayırlı olsun...

Ankara Maliyeden vergi indirimi belgesi işyerine ve ev adresine gönderilmiyormu.

aslını al kardeş ben aslını aldım 2 tane aslı var biri maliyede biri sende al aslını her yere fotokopisini ver aslı sana lazım olacak her zaman

Elbette size ulaşacak ve göreceksiniz merak etmeyin.
Ankara,raporu sizi sevk eden vergi dairesine gönderir,vergi dairesi de işvereninize vergi indirimi üst yazısıyla gönderir.
İşvereniniz de size rapor ve vergi indirim belgesini tebliğ edip aslını size vermek zorunda.

Üst Alt