Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sonunda vergi indirim belgemi aldım ve emeklilik başvurumu yaptım...

izmirli_metin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
tabiki bu site sayesinde... hemen anlatayım!!! yaklaşık 2 yıl önce kalp krizi geçirdim. anjiyo yapıldı ve damara 2 adet stend takıldı.erken emeklilik için müracaat ettim. rapor oranım yüzde 37 geldi. il sağlık müdürlüğüne itiraz ettim. başka bir hastaneye sevk aldım. sonuç oradanda yüzde 37 geldi.
tabiki yılmadım. bu arada sürekli bu siteye girerek bilgilerimi arttırmaya çalışırken, adını hatırlamadığım bir üye şöyle bir uyarıda bulunmuştu."kalp hastaları psikiyatri bölümündende puan alsınlar" diye yazmıştı. bu yazıyıda dikkate aldım hemen psikiyatriye gidip tedavimi başlattım. çünkü kalp krizinden sonra gerçekten psikolojimde çok bozulmuştu. bu tedaviye başlar başlamaz tekrar rapor almak için müracat ettim ve rapor sonucum yüzde 66 ya yükseldi.
çıkan raporumda sürekli ibaresi var. aynı raporun üstünde psikiyatri bölümü 1 yıl sonra kontrol muayenesine çağırıyor.şu anda emekliliğime müracaat ettim.maaşımı bekliyorum. bu yararlı siteyi açan arkadaşıma ve bilgilerini paylaşan üyelere sonsuz teşekkürlerimi ediyorum.kendimde yaşadıklarımı yazdımki bir nebzede olsa faydam olsun. herkese kolaylıklar diliyorum.

Hayırlı olsun emekliliğiniz...

Hayırlı olsun peki kafama takılan konu şu psikiyatri bölümü bir yıl son ra cağırdıya ya sonrası ?

sevgili arkadaşım umarım sgk emekliliğini onar :) çünki bende %82 raporla emekliliğimi istedim dün yazı geldi sgk dan bir sürü evrak istediler bu gün göndrdim istedikleri evrakları bakalım ne çıkacak.. :))

yorumlar için tşk. ederim. şu an bende beklemedeyim. sonucu burdan yazıcam.muhasebecim emekli olucaksın dedi.hatta tazminat hakkımda varmış. onuda vericekler.

çok tşk. ederim oturan boğa kardeşim. eğer bi sorun çıkarsa sizi rahatsız edicem sorularımla...:)

Malulen emekliyim. 750 TL maaş alıyor olmam normal mi?

506 sayılı kanuna göre emekli etmişler. halbuki erken emeklilikle normal emeklilik arasında maaş farkı yok diye duymuştum..yorumlarınızı bekliyorum...

Arkadaşlar Bende çalışıyorum Aldığım ücret 1000 tl brüt Neti 71o tl geliyor.Sizce hangisi normal çalışarak o parayı alanmı yoksa yatarak alanmı.....Şükredin biraz...

kaç tl prim yatırılmış ve ne kadar gün prim ödenmişte bu kadar maaş alıyorsunuz yazın.. adil ve adalet neye göre olmalı..

yazın ne kadar pirim ve gün sayınızı bakalım adalet varmı ?

Emekli maaşı hesaplamasında toplam kazanc ve prim süresi önemli etkenlerden bu iki fiil az ise emekli maaşıda düşük oluyor.Sizin kazanc ve primsüresi yüksek ve emekli maaşınız az olduğunuz düşünüyor iseniz SGK ya emekli maaşınızın yenşden hesaplanması için dilekçe ile müracaat edebilirsin.

01.01.1988 ilk giriş.4322 günüm var.toplam kazanç 18.668.526.877.48 tl.aylık bağlanma oranı yüzde 60 göstergesi 9475 olarak hesaplanmış.

Üst Alt