Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sony ericsson experia arc s kullanan var mı?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar sürekli forumda paylaşıyorum hangi tlfn alayım falan die,sonunda bi tlfn buldum ama yine kararsızım işyerinde bi arkadaş aldı garantili çin malı yani orjinal garantili tlfn genpa garantili,1 milyara aldı,1,5 ay oldu alalı arkadaş dedi ya ben bi tlfn alacam bunu satacam dedi bende bi agız bana ver 650 ye dedim tamam abi sana verem dedi kendi 1 milyara aldı bana 650 ye veriyor senin duan yeter dedi allah razı olsun dedim bak bi sorun olmasın burda aynı işyerinde çalışıyoruz sonra bi sorun çıkarsa seni bilirim yok abi bana güven dedi tamam dedim,bu sony arc s kullanan yada yakını kullanan varmı rica etsem bilgi verirlermi..

sagol kardeşim,arkdaşın sattıgıda aynısı lt18i ama bu sony s serisinde wifi baglantı sorunu varmış araştırdım benim işime yaramaz işyerinde göze batmadan wifi ile net kullanacagım 700 ile 900 arası güzel güvenilir bi tlfn bulsam alacagım..

geç bi yorum olacak ama,bende ARC S aldım..memnunum.. S serisininin Wi-fi sinde sorun morun yok..ama arkadaşının 600 tl ye satmasını da garipsedim..çok ucuza satıyor..ne zamandır kullanıyo acaba o telefonu ? bide şu var nette de gittigidiyor da 750 tl ye falan sıfırını bulabiliyorsun zaten..hatta 8 gb hafıza kartıda içinde..bence oralara yönel derim..bide sony ericson xperia GO var..kırılmaz su geçirmez :) onu incelemeni tavsiye ederim.. suyun altında dahi foto çekebiliyor..değişik bir model..

ismail kardeşim sagol ilgilendigin için,kardeşim bu arkadaş benim çalıştıgım işyerinde eleman ben orda bekçilik yapıyorum yani giriş çıkışlara bakıyorum herneyse,bu arkadaş alalı 2 ay oldu heralde,bana gösterdi nasıl tlfnum die begendim güzel dedim bi bakam garantilimi tabi genpa garantili dedi garantiyi çıkardı tlfnun imeli ile garantideki imeil aynı dedim iyiymiş,aradan 15 gün geçti bu çocuk tlfnu satıyorum abi dedi bana ver dedim tamam sana vereyim dedi ne diyorsun dedi 650 veririm dedim tamam dedi,ama çin malı aması genpa garantili olunca güveniyorum yani..bilmiyorum alayım mı almayım mı işyerinde wifi baglantı yapacagım o yüzden tedirginim ya baglanmazsa zaten baglanmıyorda ama ayarlarını yapıp baglanabilirmiyim..

valla ben rahat giriyorum wifi den..sizinde girmeniz lazım..girmiyorsa ya nette yada telefonda sorun vardır..

golden_heart;

ismail kardeşim işte sorun orda tlfnu satan kişi es serisinde wifilerinde sorun oluyor demiş ama çocuk yinede almış bakalım kendi başka tlfn alınca bende satarsa alacagım inşallah..

ben tam 3 ay araştırdıktan sonra ARC S modelinde karar kıldım..netten yüzlerce yorum okudum hiç wifi sinde sorun olduğunu yazan yoktu..sadece bu yeni telefonların bataryasının uzun gitmediğinden bahsediliyor..onuda ufak tasarruflarla 2 güne çıkarabiliyorsun..yok illaki şüphen varsa başka modelleri markalarıda araştır derim..içine sinmeden alma..

sagol paşa allah razı olsun bakalım nasip kısmet inşallah hayırlısı neyse o olsun..

Üst Alt