Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Soraya kullanıcı adlı arkadaşımız çocugunu bırakıp gitmiş..?

gizemim

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar sizlerden bir ricam olacak
bende arkadaş olarak kayıtlı soraya kullanıcı adlı arkadaşımız (gerçek ismi sureyya) iki çocugu vardı biri engelli çocunu bırakıp salıklı olanı yanında götürmüş
eşi msnsi vardı konuşuyorduk uzun süredir açmadı siteye de girdigini görmedim ama sizden rican merhabalaşmış konuşmus bilen varsa haber versin
eşi rica ediyor siteye kendisi girmiyor bilemem yazamam diye bana rica et
ti 7 gündür ortada yokmuş

işte burası lafın bittiği yer yorum yapmıcam

Galiba yenildi ve kaçmayı tercih etti.. Gücü yetmedi demekki mücadele etmeye.. Ama bırakıp gitmek, sorumluluklarından kaçmak da çok yanlış bir yol eminim şimdiden sonra dahada çok yıpranacak üzüldüm.. Vicdanen rahat edemeyecektir.. Allah yardımcısı olsun... Ona o aklı verip etkileyenler utansın diyorum.. Yaşı küçük galiba Soraya'nın bunalımdaymış zaten aşağıdaki linke bakarsanız okursanız anlarsınız.. Belkide sadece bi süreliğine uzaklaşmak istemiştir ne bilelim..

http://www.engelliler.biz/forum/yas...urlu-ama-daha-ozru-ne-derece-belli-degil.html

Arkadaşlar soraya adlı arkadaşımız geri dönmüş

çok mutluyum gerçekten arkadaşlar eşiyle konuştuk arkadaşımızın annesinin evine döndügünü ve eşi çocugunu ennesine verdigini söyledi
kendi evine dönmemiş tabiki ama genede gönüp çocugunu annesiz bırakmamış çok şükür eşiyle aralarında bazı kırgınlıklar varmış öyüzden evine dönmemiş işallah kırgınlıkta biter araları düzelir allah kimsenin yuvasını yıkmasın paylaşmak istedim sizinle işallah kırgınlıklarıda biter vede bende yazarım sizlere

Üst Alt