Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Soru] Antalya'da uygun fiyatla kiralık daire arıyorum..?

Human01

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Antalyada memur oldum ama kalacak yer bulamıyorum.lütfen yardım edin.Bazı yerler var ama çok paghalı.250 den fazla veremem.Zaten nasıl kazandığımı anlayamadım.!torpil işler dedim ama birinci olmuşum.Şİmdide yer sıkıntısı yüzünden gidemicem heralde

Tek odalı yerler var Antalya'da. Bence 250-300 YTL'ye bir yer bulursun.

iş yerinin nerede olduğunu yazmadığınız için ben genel olarak cevap vereyim

Çallı ve Dokuma taraflarında bahsettiğiniz fiyatlara yer bulma şansı yüksek, Meltem civarı olursa 500ytl den aşşağı bulmak zor

tuttuğunuz mevkiinin iş yerine uzaklığına göre yol parası da olacağı için iyi bir hesaplama yapmalı..

Merhaba ben antalyada oturuyorum havaalanı çalkaya pınarlı yakınlarında 250 ytl kiraya ev tutabilirsiniz..bir arkadaşım orada 225 ytl kiraya oturuyor belki oradan bulursunuz ama şehir merkezine 10 km uzakta.. hürriyet akdeniz ve millyet akdeniz gazetelerini takip ediniz..googleden araştırma yapınız...bulmak o kadar da zor değil..araştırın yeter.. :)

Memuriyetten sakın vazgeçme...özelden mesaj at...Antalya'ya gelince beni yada
Dante' yi bul...Sana bi şekilde yardım ederiz. En kötü ihtimal istediğin gibi bir yer
bulana kadar 200 tl civarı pansiyonlardan birine yerleşirsin. Anladığım kadarı ile
Akdeniz Üniversitesinde işe başlayacaksın. Harika bir yerdir. Pes etme hemen...

teşekkür ederim

Evet akdeniz üniversitesinde göreve başlıcam.Ama antalyayı hiç bilmişyorum alacağım maaş 730 ytl ve ne yapacağımı şaşırdım.200 ytl ye pansiyon ayarlayabilirsem çok sevinirim:beni bilgilendirirseniz sevinirim.(sınava gireken ümidim yoktu.Torpil işler diyordum:ama birinci olmuşum.Maaş yetmiyecek diye tereddüt ediyorum.Umarım istediğim gibi bir yer bulurum.Akdeniz üniversitesi hangi semtte oluyor?

Re: teşekkür ederim

Akdeniz üniversitesi Uncalı semtinde oluyor altınkum semtinde bir sürü pansiyonlar var yada apart daireler var..evinizle üniversite arası yaklaşık 20-30 dk mesafede olur..

Ayrıca Akdeniz üniversitesi çevresinde ki kavşaklarda adalet sarayı ve il jandarma komutanlıgı bulunmaktadır..

En düşük kirayı bulana dek araştırmaya devam edin bir önceki mesajımda bahsettigim pınarlı ve çalkaya semti üniversiye 1.5 saat uzaklıktadır bilginize sunarım..

Üst Alt