Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Soru] Düşük derecede kifoskolyoz tam düzeltilebilri mi, ve ameliyat bir defalık mıdır?
[Soru] Düşük derecede kifoskolyoz tam düzeltilebilri mi, ve ameliyat bir defalık mıdır?
herkese geçmiş olsun 20 yaşındayım ilk defa ameliat olucam kifoskolyozdan. skolyoz az sayılır 38 derce kifoz da 80 galiba
emre acaroğlu (hecettepe) edicek.. acaba ameliatla tam olarak düzeltebilir mi ve de ilerde tekrar ameliat olmam gerekicek mi? yani tek ameliat mı?
felç riski daha mı az oluyor?
bir de bacak boyu kısalığından bahsedilmiş onu nasıl anlıcaz? yani benim yok gibi özel bi ölçümü mü var onun?
beni bilgilendiriseniz sevinirim geçmiş olsun herkese
semih öncelikle geçmiş olsun ameliyat olucagın doktor çok başarılıdır skolyoz ameliyatlarında ve kendini şanslı say bence aklına takılan tüm soruları doktoruna sor seni dinler ve cevaplar iyleşme oranın yüksek allah kolaylıklar versin sonuçdan haberdar edersin inşallah
ya çok özür dilerim defne yeni öğrendim dr. umun isimini kusra bakma dr umun adı ahmet alanay hacettepede nasıl bir doktordur tavsiye eder misiniz ona randevu aldık 12 şubatta ameliat.. ona ameliat olanlar var mı aranız da kusra bakma hatam için...
önemli deyil merak etme ahmet beyde iyi bir doktordur emre beyde girecekdir ameliyatına ama o sadece gözlemler özel bi hastanedede çalışdıgı için bizzat kendisi yapamıyo skolyozdaki bütün deneyimini bu alanda çok iyi olan emre acaroglundan almışdır
tamam sağolun dedikleriniz beni rahatlattı :wink: :wink: yani şansım yüksek...... ama ameliyat tarihi şubatta sanki geç bi tarih herkese mi randevu 2-3 ay sonrasına veriliyor ki acaba.... bir de kemiği dondurma ameliyatı falan yazıyor benimki hangisi olucak yani bir ameliyattan sonra tekrar olma durumu var mı? .. skolyoz 38 derce kifoz da 80 civarı.... geçmiş olsun tekrar
merhaba arkadaşlar bende de skolyoz var.benim derecelerim en son düşüktü 20 yaşındayım sizce tehlike hala devam ediyormu dereceler oynarmı? birde ben bioenerji yöntemi ile tedavi oldum 2sene her hafta aksatmadan bioenerji seyanslarına gittim ağrılarım dindi ve ben bioenerji aldığım sürece derecelerimde bi oynama olmadı. son3senedirde bioenerjiye ara ara gidiorum uzun zamandırda gitmedim. bundan sonra beni neler beklio tecrübelerinizden yararlanmak istiorum yardımcı olursanız sevinirim
slm semih dereceler ne zmana kadar oynuor bunun bi zaman dilimi varmı beni bu yaşımdan sonraki dönemlerde neler beklior? cewabını bekliorum. teşekkürler
birde ben forumda diğer rahatsızlıkları gezerken bişe daha öğrendim FA diye bir hastalık varmış ve bu hastalığın bir belirtiside skolyozmuş. bizde FA olabilirmiyiz zaman zaman sol kolumda uğuşukluk oluo ama bu bana normal geliordu. bizde FA nın oluşma ihtimali nedir? Yardımcı olursanız çok sewinirim
slm witness 20 yaşındayım ve ileri derecede değil ama kifskolyozum var çok belli oluyor tişörtle falan doktor bana sporla düzelmiyeceğini söyledi artık tek çözüm cerrahi müdahaleymiş bende iyi olmak için kabul ettim bundan sonra ilerleme olanağının yüksek olduğunu söyledi ilerlediği zaman tek bacakta kısalma oluyormuş ve de felç riski var bi de acı verici ağrılar nefes darlığı rahat olamama durumu.. ilerleme olanğı çok olan bi hastalık.