Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Soru] Engelli ailenin çocuğuyum , burs alabilir miyim?

düşüN

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR ...SİZE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM BEN;BENM BABAM VE ANNEM İŞİTME VE KONUŞMA ENGELLİ...BABAM KONUŞAMIYORU VE DUYMUYOR..ANNEM İSE AĞIR İŞİTİYOR VE KENDİNİ İFADE ETMEKTE GÜÇLÜK ÇEKİYOR..MERAK ETTİĞİM KONU ŞU BEN KOCAELİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİYİM...

BURS KONUSUNDA SIKINTIM VAR...İSTANBULDA İKAMET EDİYORUM OKULA İSTANBULDAN GİDİP GELİYORUM HERGÜN,AMA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KOCAELİDE OKUDUĞUM İÇİN BURS VEREMİYOR,KOCAELİ BELEDİYESİ DE KOCAELİDE İKAMET ETMEDİĞİM İÇİN BURS VERMİYOR..
BEN AYNI ZAMANDA HAFTA SONLARI 1 GÜN ÇALIŞIYORUM BİR REHABİLİTASYON MERKEZİNDE RESİM TAKI VE SERAMİK DERSİ VERİYORUM ENGELLİ ÇOCUKLARA..

BURS BULAMADIM KAYMAKAMLIK BİR DEFA 300 MİLYON LİRA VERDİ OKULA BAŞLADIĞIM İLK SENE,ŞİMDİ İKİNCİ SINIFTAYIIM,ANLAYACAĞINIZ ÜZERE RESİM BÖLÜMÜ ÇOK MASRAFLI BİR BÖLÜM,(MASRAFLIYSA BU DURUMDA NEDEN O BÖLÜMDESİN? DİYENLERİNİZ OLABİLİR BUNUNLA DA ÇOK KARŞILAŞTIM AMA RESİME YETENEK SINAVI İLE GİRDİM BEN VE ÇOK SEVİYORUM BÖLÜMÜMÜ)
LAFI ÇOK UZATTIM BİLİYORUM AMA BENDEN BAŞKA OKUYAN BİR KARDEŞİM VAR LİSEDE BİR DİĞER KARDEŞİM DE ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANIYOR..BABAM TÜRK ELELKTİRİK KURUMUNDAN EMEKLİ ANNEM EV HANIMI...VE BİR TEK MAAŞLA ÇOK ZORLANIYOR ABABM BENİİM DE BURS DESTEĞİM YOK ULAŞMADIM ÇALIŞTIĞIM YER 1 GÜN OLDUĞU İÇİN AYLIK OLARAK YOL MASRAFIM BİLE ÇIKMIYOR AMA HİÇ YOKTAN İYİDİR DİYORUM YİNE..

NE ŞEKİLDE BURS ALABİLİRİM BEN...ARKADAŞLARIM BİRÇOK YERDEN ALABİLİYORLAR VE PEK DE YYARARLI HARCAMIYORLAR BİR YERDEN BİRİLERİ BİR ŞEKİLDE AYARLAMIŞ BURS,PARA YA DA MALZEME YARDIMI FALAN...
BENİİM PEK BÖYLE İMKANIM OLMADI...

BANA KİM,KİMLE YA DA NERELER YARDIMCI OLABİLİR BİLGİNİZİ ALMAK İSTİYORUM ... SEVGİLER

bence hic cekinmeden kocaeli belediyesine git ve durumunu baskana anlat.hmm ama oranın buyuksehır belediyesi oldugunu goze alırsak bu biraz zor olur.En iyisi sınıf arkadaslarından bırının ew adresını al we muhtarlıga gıdıp, ''boyle boyle durum war , bana ıkametgah senedı werebılır mısınız '' de. hatta durumunu anlatmana bıle gerek yok.ben ogrencıyım we burdan ıkametgah s. almak ıstıyorum de. :wink:

Çok geç aklmışsın. Bu satten sonra kurumsal burs bulmak neredeyse imkansuzdır.
Bence Kocaeli'deki Kaymakamlığa doğrudan dilekçe yaz ve yardım talebinde bulun. Ailenin maddi olanaklarının sınırlı olmasına ve özel yetenek sınavıyla bölümüne girdiğine, bugüne dek burs alamamanın sebeplerine değin. Eğer notların iyiyse, bunları da ekle. Hatta okuldaki bir hocanın referansı da etkili olur.

İkamet konusunda İstanbul'da yaşadığın yerden ikamet almak zor olmaz bence. Muhtarlar özellikle öğrenciler için kolaylık sağlıyorlar. İstanbul'da ikamet alıp, aynı başvuruyu (biraz dil değiştirerek tabii) İstanbul'daki Kaymakamlık ve Belediyeye de yapabilirsin.

Başbakanlığın bursu çıkmadı mı? Özellikle sakatlğı olan ya da ailesinde sakat biri olan öğrencilere çok daha kolayca burs veriliyor.

Bu yıl burs alamasan bile seneye mutlaka şuradaki uygun yerlere başvur: www.uniaktivite.net/universiteler/burslar

ççok teşekkür ederim sağoluun cevapladığınız için en azından bahsettiğiniz şekilde başvurular yapacağım...tekrar sağolun...

Üst Alt