Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Soru] Görmeyenler için sesli kitap okumak istiyorum. Bilgisi olan var mı?

• Konbuyu başlatan ELİF75
  • Başlangıç tarihi
E

ELİF75

İş arıyorum menüsünde yazdım ama ben iş aramıyorum. Şükür bir işim var. Ben bilen varsa şu konuda yardım isteyecektim:
Görme engelli arkadaşlarımız için sesli kitap olayını hepimiz biliyoruz. Bunun için gönüllü okuyucularla cd ler hazırlanıyor. Araştırdım bu Ankara İstanbul gibi illerimizde oluyor sanırım. Ben bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan küçük illerde bunun için bir yer varmı bilen mecvut mu onu soracaktım. Mesela ben ve bazı arkadaşlarım düşünüyor buna katkıda bulunmayı ilimizde kendi araştırmamızla bulamadık. Zonguldak bizim ki.
Bu konuda kimlerle nasıl çalışılır bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Sevgiyle ve sağlıkla kalın....

bülent ben ilimde bunu yapan bir kuruluş veya dernek bazında sordum. internet adresi var bendede ama evdeki imkanlarımla bunu yapacak durumda değilim. İstanbul ve Ankarada kütüphanelerde böyle bölümler var. Bu anlamda dedim. Bunun için görüştüğüm bir çok arkadaşımda gönüllü buna. Diksiyon ve okuma iyi olduktan sonra neden olmasın değil mi.

ODTÜ engelsizler topluluğu ile iletişim kurabilirsin. ODTÜ bu konuda gönüllü elamanlar arıyor. Belki sana bahsetmediğim ve bilmediğim yol vardır oradan öğrenebilirsin.

Üst Alt