Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Soru] Konya merkezde kamping yapmak..?

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
konyalı arkadaşlardan benim bi isteğim olacak şu an konyadayım çadırımı aldım camping yapmak için geldim konyaya :D yalnız bi sorun oluştu kampinglerin ücreti bana biraz tuzlu geldi bende boş dağ başında beleş kamp kurmak istiyom geceleyin çadırı kurmak sorun değil ayrıca gündüz konyayı gezerken çadırımı ve diğer eşyalarımı ağır olduğu için yanımda taşıyamıyom ayrıca emanetçilerde sabahtan akşama kadar 6 ytl istedikleri için onlarada bırakamıyom konyalı yardım sever bi arkadaşdan "konya merkezde olması önemli" gündüzleyin yani sabahtan akşama kadar çadırımı emanet olarak bırakabileceğim bi yer rica ediyom

not konyada 8-9 gün kalmayı düşünüyom

MERHABA BAŞARI KARDEŞŞ BEN KONYA MERKEZDEYİM

SENİN İÇİN BİR KAÇ YERLE GÖRÜŞECEM EGER OLUMLU OLURSA TEKRAR SANA DÖNERİMM YALNIZ SORMAK İSTEDİKLERİM VARR

ÇADIRIN KAPLADIGI ALAN
ÇADIRI BIRAKMA VE ALMA SAATLERİ

BUNLARIDA BİLEBİLİRSEM YER BULMA KONUSUNDA DAHA GENİŞ BİR ŞEKİLDE SANA YER AYARLAYABİLİRİM......

selam commendata arkadaş şimdilik bi arkadaşla anlaştım kendisi ücretsiz olarak şimdilik bana yardım ediyo yardıma ihtiyacım olursa tekrar görüşürüz tşk

evet konya gezisini tamamladım ve evim evim güzel evim diyom :lol: konyada mevlananın mezarını gezdik ve bi kaç tarihi yerini daha :wink:

Üst Alt