Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sorumluluk ve dikkat gerektiren işlerde çalışamaz raporu atanmama engel olur mu?

mrtzbk90

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhabalar
Benim raporumda çalışamayacağı alanlar boş durumda. Kılavuzda belirtildiği gibi yeni rapor istenebilecek.
Ben mühendis olmak istiyorum ve rapor yenilendiğinde eğer sorumluluk ve dikkat gerektiren işlerde çalışamaz yazarsa bir sorun olur mu
Teşekürler

Engelli raporumda ''Dikkat ve sorumluluk gerektiren işlerde çalışamaz '' yazıyor. Bu durum memur olarak atanmama engel mi ?

Niçin atanamayasiniz ki: sonuçta bir insanı ameliyat yapacak değilsiniz yada merkez bankasında çalışacak değilsiniz.o kadar karamsar olmayiniz

Benimde hem şizofreni hemde Atipik Otizm.
2012 TEMMUZ dan beri düzenli bir tedavi geçmişim var. İlaçlarla çalışabildim desem doğrudur.

İnşallah memurluktan emekli olacağım.
5.760 gün primimden sadece 280 gün eksiğim var.

%45 şizofren engelli raporum var ve raporrumda ''Dikkat ve sorumluluk gerektiren işlerde çalışamaz '' yazıyor. Memur olarak atanabilir miyim ve atanırsan nasıl bir memurluğa atanırım.

doktorunuz ne dedi bu konuda?

biraz önce sendikamın hukuk bölümüyle görüştüm.sıkıntı olmaz ama görev tanımınız ona göre yapılır dediler.yani merak etme önlisanstan mı liseden mi gireceksiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:
bi sorun olacağını zannetmiyorum.Sınavda başarılar dilerim

Aynı şey bende de var raporumda ''Dikkat gerektiren, vardiyalı, uzun süre ayakta kalmayı gerektiren ağır ve tehlikeli işerde çalışamaz'' yazıyor. Bu durum atanmama engel mi? EKPSS'ye ilk defa gireceğim bu arada.

Hayırlı ramazanlar, bir şey sorabilir miyim, benim okb anksiyete bozukluğu rahatsızlığım vardı, raporda çalıştırılamayacağı işlerin niteliğinde şöyle yazıyor, yapılan genel değerlendirme sonucunda dikkat ve stres gerektiren işler diye yazıyor, eğer atanırsam ya da bir işe girersem problem olur mu, böyle bir durumda olan var mı, bu arada raporum bir yıllıktı.

Arkadaşlar ekpss'yi kazanıp atanacağımız zaman çalışabilir sağlık raporu almak kolay mı ? ve kurul bu raporu verirken ailemize danışıyor mu ? bu arada ben %45 şizofreni engelli raporuna sahibim ve raporumda dikkat ve sorumluluk gerektiren işlerde çalışamaz yazıyor...

Doktorlar bu dikkat ağır vs neye göre yazıyorlar rapora bı yönetmenligi varmı bu işin bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim

@(Gölge),

doktorun takdiri yönetmelik filan yok genellikle sorumluluk veya dikkat gerektirmeyen yazarlar ağır mesaili işler gibi ibareler hastanın durumuna göre eklenebilir ama gerek de yok zaten kanuna göre engelliye isteği dışında mesai veremezler

@faruksinan,

Yakinim mebte çalişiyor ilçe mebte
Bazen hamal vari işler yaptırıyorlar ağır kaldırıyor tek sıkıntısı bu yapamıyor kendini çok kötü hissediyor yaparken

Üst Alt