Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sorunlarla baş etme yöntemi olarak uykuyu tercih etmek..?

piratejenny

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Yapmak istediğiniz şeyler varken kendi kendinizi bloke ettiğiniz oluyor mu? Mesela ben sürekli gereksiz kaygılar nedeniyle uyuyorum.

Ben çoğu zaman unutmayı deniyorum. Ama gereksiz yersiz kaygılara halen çözüm üretebilmiş değilim. Xanax az biraz iyi geliyordu onu da doktor iki ay sonra kesti. Ben mesela çok şey yapmak istiyorum ama yapmak istediklerimin çoğu para gerektiriyor ve elimi cebime attığım an hayallerimin çoğu köpük gibi uçuyor ve neden para yokluğu olduğu için bunları dert etme gereği duymuyorum.

Ben iyi hissettiğimde istediklerimi yapabiliyorum ama çok fazla uyursam günlerce herkes endişeleniyor.

Sorunlar uyuyunca geçmiyor uyanınca aynı sorunlar yine var.

Ben bu soruyu kendi kendinizi bloke ediyor musunuz diye sormuştum. Uykuyu da örnek olarak vermiştim. Ama editör başlığını değiştirmiş içerik de değişmiş oldu. Uyumak benim için de bir başa çıkma yöntemi. Çoğu zaman iyileştirici oluyor ama fazlası da fazla

Uyumak sorunları rafa kaldırmanın en güzel yöntemidir. Uyanınca daha dinç olursun daha mantıklı yol izlersin daha zekice fikir üretirsin. Hele birde gün içerisinde 6 saatten fazla uyursan vakit geçmiş olur.

Üst Alt