Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sorunsuz otomatik vites öneriniz var mı?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar engelliler olarak sorunu çok az olan otomatik öneriniz ben hala araç almadım B SINIFI EHLİYETİM normal şartlarda Satan var mı Toyota,Nissan

Bi fiyat aralığı söyleyin dizel mi benzinli mi onu belirtin hb mı sedan mı wagon mu ona göre daha iyi fikir alırsınız

Japon araçların otomatıklerı iyidir . DSG den uzak durun ..

Yeni nesil tam otomatikler , bmw nin kullandıgı zf 8 ileri ve şu an pejo citroen ve volvo nun kullandıgı 6 ileri tam otomatikler ve cvt şanzımanlar.

Son düzenleme:
ben 3 defadır toyota corolla alıyorum, memnunum.

Honda jazz cvt al keyfine bak .

otomatik vites cvt olsun konfor cok güzel kullanıyorum tavsiye ederim

Arkadaşlar çok sağolun Yardımınız için teşekkür ederim,düşündüğüm araç hesbek, benzinli tüplü farketmez,araç fiyatları fırladı benim zorlasam 25 bin çıkar çıkmaz bu fiyata temiz bulabilirmiyim bide b ehliyetim var,araç sitelerinde bakıyorum hasarsiz araç yok hepsi hasarlı benim alabileceğim fiyatlarda

sonbahar arkadaşım git HONDA'ya 2.el servis garantili araç istiyorum de jazz iste tüplü veya benzinli farketmez pişman olmayacaksın sınıfında on numara araba...

Bende otomatik vites araç almayı düşünüyorum. Mercedes A 180 nasıl sizce?

Arkadaslar honda jazz bütçeye göre (25-30 bin tl) baktım araclar hepsi hasar kayıtlı pert falan çıkıyor otomatik viteslerde hep böyle doğru düzgün araç bulamadım allah doğru getirsin

Tabiki honda... 3. Hondamı alacağım yakında inşallah... Hiç bir sıkıntı çekmedim...

Fiat Egea 1.6 120 BG 320 Tork Tam Otomatik aldım memnunum şu egea yı kötülüyenleri anlamıyorum aldım memnunum tavsiye ediyorum..

Bu iş paraya bakar.!!!!
Bmw nin kullandığı ZF8 şu an hiç tartışılamaz. !!!
Diyer markalarınki sıralama çok tartışılır.CVT evet eskinin şartlarında süperdi.Şu an çok geri yakıt düşmanı.EDC perfermansı da yakıt tüketimide iyi.
Ben yeni nesil DSG kullanıyorum, gayet iyi. Kulak dan duyma laflara hiç inanma gayet iyi.Kullanım hatası çok oluyor buna dikkat et hiç korkma.
Bence EDC veya DSG gayet iyi. Paran varsa hiç düşünme ZF8 üzerine zaten yok.

Üst Alt