İyi günler arkadaşlar. Sosyal fobi denen bir hastalıktan muzdaribim. Öğretmenlikle son derece tezat bir hastalık. En yüksek seviyede falanım büyük ihtimalle. Her neyse, öğretmenlik benim için çok zor. Hep zordu, bir gün bile isteyerek gitmedim okula. Çocuklara yansıtmamaya çalıştım hep, elimden geleni yaptım. Diyeceksiniz neden öğretmen oldun o zaman, ingilizceyi çok seviyorum ve çocuklara da bu sevgiyi aşılamak istedim. Başardığım öğrencilerim de oldu. En büyük yanılgım, öğrencilerimin, benim öğrenciliğimdeki gibi olacağıydı. Neyse devam edeyim. Antidepresan kullanıyorum sürekli, etkisi azaldıkça doktor kontrolünde artırıyor veya değiştiriyorum ama mutsuzum. İşimde mutsuzum, bu eve yansıyor, evimde de mutsuz oluyorum. Hiçbir zaman çocuklara yetmediğimi düşünüyor ve onlar için üzülüyorum. Evliyim çocuklarım var. Sorum şu heyet veya psikiyatri den öğretmenlik yapamaz gibi bir rapor alabilir miyim, alıp milli eğitim bünyesinde görevlendirme vb memur olmak istiyorum. Daha önce konusu geçmiş ama sosyal fobi diğerleri kadar ağır bir hastalık gibi görünmüyor. Bu yüzden ne tür bir hastaneden nasıl bir rapor almalıyım? %xx engelli gibi bir oran gerekiyor mu?