Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sosyal Gruplar yeniden oluşturulmaya başlandı

Konular
23
Reaksiyonlar
0
Kaç aydır emek verdiğimiz gruplar oturanboğa tarafından teknik bir arızanın giderilmesi amacı ile mecburen silinmiş.Yani bütün emeklerimiz heba olmuş.
Tekrardan gruplar açılmaya başlanmış olup üyelikleri silinen arkadaşlar yeniden üye olabilir, paylaşımlarda bulunmaya devam edebilir.

Engelliler.Biz Platformu Forumları - Sosyal Gruplar

Saygılar.

Mantıklı olandı çokta güzel oldu görsel açıdan düzene girdi gruplar :D

Gruplar güzel oldu.Fakat sıkıntı yaşanılan durumlar var.
Örneğin mesaj uzunluğu 1000 karakterle sınırlanmış bu yüzden bir şiiri üç,dört parça halinde yayınlayabiliyoruz. Biraz daha karakter sayısı arttırılabilirse boş yere şiir ve yazılarımız parçalanmamış,bütünlük kaybolmamış olur.yetkililere duyurulur.

Bende lodos arkadaşıma katılıyorum bu sıkıntıyı bende yaşıyorum...
Değerli oturanboğa bu karakter sayısını artırabilir misiniz...

Arkadaşlar, grupları ya da forumları uçsuz bucaksız internet sitelerinde gördüğümüz sayfalarca yazının/şiirin kopyalanıp yapıştırılacağı bir yer olarak görür ve kullanırsak, takdir edersiniz ki kısa sürede ortam çöpe döner. Buralar kendi ifadelerimiz ve kısa alıntılarla kullanılmalı ki bence bir değeri olsun... Kaldı ki, şiir forumu ve Alıntı Yazılar forumu zaten mevcut. Orada dünya kadar paylaşım var... Gruplar biraz daha damıtılmış ve özel olmalı bence...
Mesela, İslam grubu kuruldu. Ne güzel... Ama oraya peygamberin hayatını sayfalarca yazmaktansa, ne bilim işte, kişisel olarak İslam'a olan düşkünlükler, İslam'ın sizde yarattığı hoşluklar, ne bilim işte ibadetin hissettirdikleri vs.vs. yazılsa, bence bin kat daha güzel olur... Ben bile girip okurum o zaman :)
Gruplar, x konu hakkında ortak düşünceye/zevke sahip üyelerin o x konu hakkındaki kendi düşüncelerini aktarması içinmdir. Yoksa kopyala/yapıltır; bence grupları ziyaretçisiz bırakmaktan başka bir işe yaramaz...

Sayın Oturanboga aslında konunuzda cok haklısınız ama bence yinede 1000 karakter sınırını en azından grub kurucuları icin 2000 e filan cekmelisiniz.

oooooooooo ben tekrar nasiil evlilik grubuna 29üye toplucam :S

Merak etme prens o guruba 29 değil 290 üye bile bulursun sen hele bi aç gurubu:D

OturanBoğa; çok haklısınız kendi duygularımızla yazdığımız yazıların daha etkili olacağını düşünüyorum sizinle aynı kanıdayım...
teşekkür ederim oturanboğa...

Üst Alt