Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sosyal Gruplara neden katılım az? Katılımınızı bekliyoruz...

03Afyonlu

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Sosyal Gruplar
Görme engelli grubuna bizde dertlerimizi sorunlarımızı tartışalım yaşadıklarımız yaşayacaklarımız.
hayattan beklediklerimiz ve iş sağlık amaçlarımızı tartışalım birçok grup var bizler neden katılmıyoruz. katılmanızı rica ederim

evlilik.jpg

biz engellilerin partner bulmasi zor bu yüzden bu site içerisinde evlenmek isteyen arkadaşlar için bir grup kurdum...bu sitede tanışıp evlenmiş arkadaşlar var ve hala olmaya devam ediiçek...

evlenmek niyetinde olan arkadaşlar site iiçerisinde kurdugum gruba üye olup bir ilan birakip kismetinizi bekliyebilirsiniz şuan 14 kişi var grupta

aşağidaki linke tikliyarak engelliler.biz içerisinde kuurduğüm Evllenmek İsteyenler adlı gruba üye olup ilan bırakabilirsiniz
http://www.engelliler.biz/forum/groups/138/

böyle gruplara inanmıyor hemde sanaldan garip geliyor bana hemde biz engellilerin evlilikleride sonu hüsran oluyor görüyorum çevremde bir kac engelli arkadaslarimi kimi evliligi bitiyor kimi ise ayrıldı ayrılacak durumda o yüzden engellilerin evlilikleri olmuyor o yüzden korkuyorum evlenmekten

böyle gruplara inanmıyor hemde sanaldan garip geliyor bana hemde biz engellilerin evlilikleride sonu hüsran oluyor görüyorum çevremde bir kac engelli arkadaslarimi kimi evliligi bitiyor kimi ise ayrıldı ayrılacak durumda o yüzden engellilerin evlilikleri olmuyor o yüzden korkuyorum evlenmekten
şimdi gonca sizin bahsettiginiz evllilik türleri kiişi bir aprtner buluyor ileriyi düşünmeden nasil geçinecegini düşünmeden evleniyorlar sonra boşanma oluyor...aslinda mantıklı olursa 2taraf mesala bi tarafin bir geliri olmali en azindan....ayrica sanal alem garip geliyor diyorsunuz yine yanliş düşünüyorsunuz...reel hayatta bay-bayan tanişmak için araya tanidik sokuyor dimi ilk görüşmede mrb filan sohbeti oluyor 2.ci görüşmede araci bidaha ortadan gözükmüyor dimi :) buda araci internet nette tanişiyorlar önce soru soruyorlar birbirlerine sonra buluşuyorlar eletrik varsa görüşmeye başliyorlar...ayrica sanal alemde sanki partnerbulmak daha avantajli gibi çünkü önce sanalda haftalarca ayzişiyoruz ve onlar biraz da olsa biribirini taniyor ve böylece daha rahat görüşebiliyorlar en azından ortak konu sıkıntısı çekmiyorlar;)

Üst Alt