Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sosyal güvencesi olmayanlar rapor almak için başvuru yapabilirler mi?

nurse1988

Üye
Konular
65
Reaksiyonlar
0
Sosyal güvencesi olmayanalr sağlık raporu için başvurabilirmi ilgili maddeyi yollarsanız bide sevinirim

Eğer ki, bir rahatsızlığınız varsa ve bunu belgelemek istiyorsanız rapor alabilirsiniz ama sorunuz eksik geldi bana... Benim anladığım özürlü sağlık kurulu raporu olduğundan şu linki buldum ona göz atın
T.C. Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı- Türkiye'nin ilk ve tek tam erişilebilir sitesi...

bu konudaki sorular ve cevapları şu linkte mevcut:
T.C. Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı- Türkiye'nin ilk ve tek tam erişilebilir sitesi...

Ama bahsettiğiniz ilaç almak için olan sağlık raporuysa, zaten sosyal güvenceniz olmadığından, öncelikle gelir testine tabi tutulup gelirinizin sağlık için prim yatırmaya elverişli olmadığına kanaat getirilirse, devlet sizin yerinize yatırıyor ve eski sisteme göre yeşil kartlı gibi oluyorsunuz. Sonrasında da devamlı kullanmakta olduğunuz ilaçlar için doktorunuza başvurun, o gerekli yönlendirmeyi yapacak ve raporunuzu çıkartabileceksiniz.
Geçmiş olsun.

Üst Alt