Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sosyal Güvenlik Destek Priminin (sgdp) ödendiğini nasıl anlarım?
SGDP nin sorgulanabildiği bir site vs yok.
SGDP nin size zerre kadar bir faydası da yok, ödemesi de sizin değil işverenin sorumluluğunda olduğuna göre hiç de kafanıza takmayın.
emeklilik ile ilgili ne demek yardımınızı bekliyorum
1 13.07.2015 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM 2. KARAR SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 13.07.2015 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM 2. KARAR SERVİSİNE
3 15.07.2015 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM KARAR POSTALAMA SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
4 15.07.2015 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM KARAR POSTALAMA SERVİSİNE
5 21.07.2015 ŞAHIS TAAHHÜTSÜZ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
6 21.07.2015 ŞAHIS
arkadaşlar şimdi baktımda böyle birşey gördüm bu ne demek bana posta falan mı gelecek
arkadaşlar ben durumum böyle birşey emekliliği zaten haketmiştim ama yanlışlıktan emekli maaşım kesildi dilekçe verdim evrak takipden baktığımda yukarıdaki yazıları gördüm 2009 yılında emekli oldum ve 1 haziran 2015 yılında yani geçen ay çalışmaya başladım işyeri beni sgdp olarak göstermedi yani normal sigortalı olarak gösterdi bu yüzden maaşım 1 ay kesildi şimdi dilekçe falan verdim emekliliğimi tekrar açtırıcamda yukarıda yaılanlar ne anlama geliyor
Taahhütsüz posta; bildiğimiz adi posta.
Yani herhangi bir taahhüt ve güvence altına alınmamış demektir.
Süre tamamen yerel ptt ye bağlıdır, aynı mahalleden bir postanın 15 günde geldiği de olur başka bir ilden 3 günde geldiği de.
anladım peki cevaplarınız için çok teşşekürler inşallah yarına gelir bir sorum daha olacaktı e-devlette hala maaş açılmadı bu ne zaman açılır bunla ilgili bilgin var mı
Evet karar daha belli degil ama benim yanlıştan dolayı maasim kesildi unkapanindaki sgk memuru kesin olarak duzeldi agustosda alican dedi valla onun dedigine guveniyoruz cokta sıkıntılı donemmis valla allah kimsenin basına vermesin boyle seyler
Çalışma hayatı konusunda hiç bir bilgisi olmayanlar muhasebeci, insan kaynakları uzmanı olarak ortalıkta gezdiği sürece böyle hatalar ve eziyetler eksik olmayacak.