Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sosyal güvenlik kurumu yüksek sağlık kurulu itiraz süreci..?
malülen emeklilikte red cevabına istinaden ;
sosyal güvenlik kurumu yüksek sağlık kurulu 'na itiraz dilekcesi verdim.süreç hakkında bilgisi olan var mı?
nekadar sürede cevap geliyor?
teşekkürler.
%70 ağır engelli (mahkeme tarafından kısıtlanmış)ve sürekli raporu olan hastama ;
%60 çalışma gücünüzü kaybetmediğiniz için malülen emeklilik talebiniz red edilmiştir diye cevap geldi.
Kardeşim bende raporum 52 beni malulen diye sevk ettiler ret gelecek dediler tekrar dilekce verecem 5510/28 maddeden engelli veya yaştan talep edyorum diyecekmişim
67m
sgk deki kısmınız nedir 4a mı 4b mi 4 c nedir ve toplam ne kadar primiz var ssk ise baçlangıç tarihiniz nedir bunları bilsek daha iyi olurdu sgk yüksek sağlık kurulu ise benim hiç anlamadıüğım noktadır iki ayrım işlem yapıyor sgk birincisi itiraz edip başka bir hst isterseniz ünv hst sevk ediyor ordan gelen raporu sgk yüksek sağlık kuruluna gönderiyor yada ikinci işlem ilk gittiğiniz hst nin durum bildirir evraklarının yeniden yüksek sağlık kurulunda değerlendirilmesini isteyebilirsiniz itirazlar 5 yada 6 ayı buluyor itiraz edip başka hst gitmek ve sgk yüksek sağlık kurulundan yazılı haberin gelmesi bende senin gibi sgk yüksek sağlık kurulu mağduruyum.