Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sosyal hizmetler 3 evimiz olduğunu savunarak başvurumuzu reddediyor. Ne yapmalıyız?

niyazi akturk

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar böyle bir platform açıp insanların sorularını cevapladığınız sorunlarına çare aradığınız için hepinize teşekkür ederim.
benievde bakım parası için sosyal hizmetlere müracat ettim bakıcı olarak ta annemi gösterdim.babamın üzerine bir daire mevcut.tabu da aldığımız evrak ta aynen söyle beyan edilmekte dir.'zemin üzeri 3 daire toplam da 16 daire lik kargır bina mesken katılım payı 32/2 'diye geçiyor.sosyal hizmetler bu tarife göre bizim 3 dairemiz olduğunu bahane ederek müracatımızı geri çeviriyor.tapu müdürlüğü ise bu tür gayri menkullerin mal beyan bildirimi nin bu yöntemle bu şekilde bildirildiğini başka ca bir yolunun olmadığını söylüyor.
bu konuda bilgisi olan var mı,daha evvel basından gecen tecrübesi olan var sa benimle paylasırsa sevinirim.
teşekkür ederim .

Belediye emlak servisinden kaç tane daireniz olduğuna dair yazı alıp sosyal hizmetlere verin

eve giren geliree bakılıyorrr. sanırım itiraz edin

kardeşim 5 dairende olabilir arabanda isterse yazlıgın olsun kişi başına düşen gelire bakacan

2/32 nin 16 dairede kac daireye tekamul eyttigini bilmeyen memurlarimiz var yazik... O memura 3 dairenin tapusunu almama yardim edin basvurumdan vazgecicem deyin...

Üst Alt