Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sosyal Hizmetler (SHCEK) engelli öğrencilere eğitim yardımı yapıyordu..? [Soru]
ibb unkapanı scek okuyan engelli öğrencilere yıllık eğitim yardımı yapıyordu. bu sene müracat tarihini bilen var mı? geçen sene bu aylarda almıştım. bu sene ki tarihi bilemiyorum.
geçen sene 125 ytl aldım.unkapanında shçek veriyor.aynı yerde yaşlılara yetimlerede yardım parası dağıtıyorlardı.ama senede bir kez.tarihi kaçırırsan hakkını kaybediyosun.anlıycan gününde gitmek gerekiyor. bu sene 185 ytl galiba.sorun tarihini bilmek
Şubat son ay(tam bilmiyorum). Engelli çocuğu olanlara eğitime katkı parası bir dafaya istinaden 180 ytl veriliyor.Özürlü roporu,kimlik fotokopisi velinin ve çocuğun, eğitim gördüğü okuldan öğrenci belgesi isteniyor.Biz aldık.
Son ay yok. Sadece ilçeler aylara bölünmüş durumda. Siz hangi ilçedesiniz. İlçenizin müracatı geçince son olmuyor. Şimdide gidip alabilirsiniz. İlk müracat için tarih var. Oda herkes aynı anda yığılma olmasın diye. Okula giden çocuklara yıllık eğitim-öğretim yardımı ben 160 ytl diye duymuştum
SEVGILI BEKÇİ ARTIK EĞİTİM PARASI MEB MILI EĞİTİME RAPOR VE DİLEKÇE ILE BAŞ VURUYORSUN ONLARDA ANKARA'YA ORDANDA BULUNDUĞUN İLİN REHBELIK ARAŞTIRMA TARAFINDAN SANA BILDIRILECEK. EN AZINDAN BENIM BAŞ VURUM OYLE OLDU. SHÇK YAPTIĞIM BAŞVURU OYLE YAPTILAR BIZIMLE ARTIK ILGISI YOK MEB GIDIN DEDILER. CEVAP BEKLIYORUM. ÜSTELIK AYLIK OLARAK ŞU AN 150 YTL DIR.