gökçekız bunları sana telefonla mı soylediler? Lütfen bu telefon görüşmeni yani buraya yazdıklarını
alo 183'e aktarır mısın? Onlara sor bi oldu mu?
Tüm belgelerinn yenilenmesine gerek yok çünkü. gerekli belgeler gerekli lüzum duyulursa tekrar istenir ama usuluyle istenir.
Ama bahsettiğin telefon görüşmesindeki uslup da çok farklı.
Yok efendim tüm Türkiye'de inceleme başlatılmış, yok efendim tüm gelir gider araştırılacakmış gibi gereksiz açıklamalara resmi bir kurum ihtiyaç duymaz çünkü. ya sen anlatamadın ya ben yanlış anladım bilemiyorum.
Sen bu konu ile ilgili olarak alo 183 ile görüş lütfen.
benim bildiğim, kurum ya Heyet gönderir denetim yapar ya da bazı evrakların yenilenmesi lüzumu hissedilmişse o evrakların yenilenmesini ve Kurum'a getirilmesini talep eder. Böyle gereksiz bir konuşmaya girmez. O yüzden bu tel konuşmasının Sosyal Hizmetler tarafından yapılıp yapılmadıgını önce bir teyit edelim oldu mu?
O yüzden sen alo 183'e bu başından geçenleri anlat. Ya da evde bakım aylığı aldıgın il/ilçe sosyal hizmetleri ara bu telefon görüşmesinden bahset.
Gelişmeleri de lütfen burada paylaş.
Gelir hesaplaması için şurayı incele:
http://www.engelliler.biz/forum/evd...-olabilir-kimler-gelir-hesabina-dahildir.html
Kişi başına düşen aylık gelir 423 TL'yi geçmiyorsa sorun yok. Geçerse aylık kesme sebebidir.
gelir hesabında sadece gelirler dikkate alınır kira vs gibi hiçbir gider dikkate alınmaz. Gelir hesabına evde bakım aylıgı dahil edilmez. Onun haricinde her ne ad altında olursa olsun her türlü gelir dikkate alınır.
Okyanu, o konuda halen ses yok. ses çıkarsa hızlıca buradan duyulur zaten
Öyle bir haber kaçmaz