Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sosyal hizmetlerden kontrole gelen memurların, hastayı bulamaması..?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar iyi günler bir sorum olacaktıda tecrübe ve bilgilerinize ihtiyacım var.
Evde bakımdan yararlanıyorum artık normal kontrol mü neyse bilmiyorum ama eve gelmişler ben yoktum telefonla aradılar sizi bulamadık siz en kısa zaman da yanımıza uğrayın dediler. Ben hastahanedeydim. Ve bunu kendilerine telefonda söyledim. Dediki siz yinede uğrayın acaba aylığı keserler mi? Yoksa bir adres teyidi midir?

Yok, aylık kesmeyle ilgili olacagını sanmıorum. Adres değişikliğiniz de yoksa onla da ilgili değildir. Bir gidin bakalım niççin çagırmışlar? bUnu anlamanın yolu gitmeniz...

Hüseyin, sen ikametgah adresinin bulundugu şehir dışında mı okuyorsun universiteyi?
Bakım aylıgına başvurduktan sonra mı kazandın okulu?

Evet ben üniversteyi kazandığımı ve haftanın belli günlerinde evde olacağımı görüşmüştüm o konuda anlayışlı oldular. Dernek başkanım müdürle görüştü ikametgah çıkartmamı söyledi sorun olmaz dedî, rutin kontroldur dedi ama yine de endişeliyim

Hüseyin ablası üniversiteyi okudugun ilde haftada ne kadar kalıyorsun? Bu sırada bakıcın yanında senle mi kalıyor? Biraz ayrıntı vereebilir misin? Bakıcın seninle ne kadar vakit geçirior bu süre içinde?

3 gün kalıyorum bakıcım kalmıyor arkadaşlar yardımcı oluyorlar. Bunu sosyal hizmetlere söyledim onlarda tolerans tanıdılar...

Hüseyin, sosyal hizmetlerle görüktükten sonra glişmeleri buraya aktarır mısın ablam?

Tamam aktarırım. Zaten bundan sonra adres değişikliğini yapacam, bakıcımıda alacam

Üst Alt