Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sosyal Sorumluluk Projesi Seyahatname İle Okula Gidemeyen Engelli Kalmayacak

Ercan_1976

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar,

Sizlere çok güzel bir haberim. Artık okula gitmeyen engelli kalmayacak! Çünkü Haziran Ayının ilk haftasında okula gönderilmeyen çocukların sorunlarını ekrana yansıtacak bir televizyon programı başlıyor: Seyahatname. Bir sosyal sorumluluk projesi olan bu çalışma “Gidilecek Yollar Bizi Bekliyor” sloganıyla seyahatine başladı. Anlayacağınız ben kervana katıldım ve sizlerinde katılmasını bekliyorum.

Link > Welkom bij Facebook - Meld je aan, registreer je of ontdek meer

Arkadaşlar,

Maalesef sponsor bulamadık. Bulamadık diye yazdım. Çünkü Senarist Kırca Bey bana görev verdi. Benim görevim yardımseverlere e-posta göndermek. Anlayacağınız ben bu görevi tek başıma yapamam. Sizlerin de destek olması gerek. Yani her ilden ciddi anlamda destek bulmamız gerek, söz konusu proje için. Bunu gönüllü olarak yapmamız gerek. Bu işte çıkar ilişkileri olmaması gerek. Bu nedenle ciddi bir desteğe ve gönüllü insanlara ihtiyacımız var...

Projenin tanıtımı ve SEHAYATNAME programı için ne kadar çok destek toplarsak o kadar iyi olacak. Tek sorunumuz bu. Sizlerden ricam etrafınızdaki yardımseverlerden bu projeye tek vermeleri için teklifte bulunmanız. Sözün kısası: Gidilecek yollar bizi bekliyor...

Ercan Avanoğlu
Yaşam Sanat Halkla İlişkiler Temsilcisi

Hüseyin Kırca' Alıntı:
Sahip çıkmadığınız değerler bir gün sizi terk ederse, özünde tüm servetinizi kaybetmiş olursunuz.

Herkes bir " ENGELLİ " adayıdır. 1 saniye sonra ne olacağını bilmeyecek kadar önemlidir hayatınız.

Gelin sizlerde "SEYAHATNAME ' DE " Yerinizi alın... TV.’de ilk kez sizlerle birlikte 81 İl’de yürüyoruz.

Saygılarımızla…

( huseyinkircasinema@gmail.com )

Adresimizden bize ulaşabilirsiniz...

Üst Alt