Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sosyal yardım hizmetlerinden eve gelen görevliler bizi bulamayınca sorun çıkartmışlar

sedatu

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Engelli kardeşim için annem bakım aylığı alıyor ve her yıl mart nisan gibi sosyal hizmetlerden eve kontrol için gelirler.
Bu sene malum virüs yüzünden gelmediler. Bizimkilerde geçtiğimiz hafta sonu şehir dışına köye biga'ya gittiler. Bugün eve gelmiş görevliler kimseyi bulamayınca annemi aramışlar ve azarlamışlar kadını resmen, neden haber vermediniz şehir dışına çıkamazsınız izin almanız gerekiyor cezai işlem uygulanacak denmiş eve gelince bizi arayın haber verin demiş kapatmış telefonu.
Bu durum karşısında ne yapmamız lazım gerçekten cezai bir durum olur mu yoksa memurun artistliğimidir anlam veremedim. Tecrübeleriniz var ise bilgilendirirseniz memnun olurum.
Sağlıkla kalın

sungate_

çok teşekkür ederim bilgilendirme için bu konuları okumamıştım iyi oldu ailemdi bilgilendireceğim, bunda sonraki çıkışlarında haber vermeleri gerektiğini.

şu anki durumumuzda cezai işlem var mıdır acaba.

teşekkürler

Bakıcı 7/24 hastaya bakmakla yükümlü, şehir dışına bakıcıyla çıktığını ispatlarsanız ceza konusu kurum bakım heyetinin değerlendirmesine kalıyor.

sedatu

kendını bişi sanıp azarlayan basına bişi gelmeeycek sanan görevlının tutumuna baglı.güzelce yaptıgınızın hatalı oldugunu söylemesı gerekıodu.söyedıklerı dogru başka bi yere gederken bıldırm etmenız gerekıodu

Üst Alt