Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sosyal yardımlaşma vakfından bayram harçlığı almak için ne yapmalıyım?

destiny07

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
bugün Sosyal Yardımlaşma il müdürlüğüne gittim bayram harçlığı için .sadece bayrama 1 hafta kala veriliyor dedi ..harçlığı almam için bi kayıt veya işlem yapmam gerekiyormu .memurlar yardım etmedi size danışıyım dedim

tabi biz belediyeden alıyoruz kayıt yaptırmıştık.

burdaki memurlar asabi birde sanki onların maaşını sömüryormuşum gibi konuşuyorlar :D herkesin içinde rezil ediyorlar neyse birazdan yine gidip kayıt yaptıracam :) saol Loris

@destiny;

rica ederim. Allah yardımcın olsun.

bayram harçlığı ne ya? ne kadar veriliyor? birde kimlere veriliyor? ilk defa duydum arkadaşlar! biraz bilgi verirmisiniz???:confused:

bayram harçlığı diye birşey yok arkadaşar sosyal yardımlaşmanın ihtiyaç sahibi kişilere verdiği cüzi bir rakkam 100 tl gibi bir rakkam aşşa yukarı

Var nasıl yok. izmir bb her ramazan ve kurban bayramı 150 tl ve 100 tl bayram harçlığı veriyor.

memurdan isitinyin azara deymez bence..

100 tl bisey deyil 1000 TL olsa hadi neyse :D

sosyl hizmetlerden hiç bir yardım yada destek almıyorum! şimdiye kadar bir iki kere başvurdum ama ne arayan var ne gelen giden!!! şimdi bunu duyunca bir kez daha şansımı denemek istedim ama kalpsizsevgilim dediği gibi bir ton laf işitip azarlanmaktansa hiç başvurmamak daha iyidir!!!

aynen azarlayıp rezil ediyorlar .daha önce 2022 maaşına veriyorlardı ama bu sene vermiyorlar .hiç değmez alamıyacanız para içingidip rezil olmaya

Üst Alt