Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sosyoloji mezunları platformu

Jozefim

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
hoşgeldiniz arkadaşlar.
ben sosyoloji mezunuyum. bizlerin de bilgi alışverişinde bulunabileceği bir ortam amacıyla bu konuyu açıyorum.
sosyoloji mezunu arkadaşlarımız buralarda mı ?
kpss ye baktım. hiç sosyolog alımı yoktu. ekpss de öyle olmaz inşallah..
ben tek tercih yapacağım..şehrime gitmek için.
Rize Ağrı Urfaya atanan engelli sosyolog dostlarımız

Bu başlık öksüz kalmış. Neden kimse bir şey yazmıyor ? Bu başlığı açandan başka sosyolog yok mu ?

perseküsyon

evet öksüz kalmış :)
sebebi şu..
atanmadan önce burada tonlarca yardım ve bilgi isteyen insanlar, atandıktan sonra foruma uğramıyor. dolayısıyle giden, bi daha uğramadığı için, yeni gelenler de benzer soru ve düşüncelerine cevap bulmak için epey uğraşıyor. oysa bu forum atanmış olsun olmasın tonlarca memur işçi esnaf var.
forumda biliyorum bir sürü atanmış veya atanamamış sosyolog var. ama online oılmadıkları için göremiyorlar.

evet. aof..
ikinci üniversite kapsamında... 4 yıllık kamu yönetimi ve siy. mezunuyum. örgün...

İyiymiş. Memurluk haricinde iş bulma imkanın yok mu ?

Merhaba arkadaşlar...
Marttaki alımları sabırsızlıkla bekleyen arkadaşlarımız, sadece 1 ayımız kaldı..
inşallah herkes hakettiği yere atanır.
Puanım 83.5 +-

sosyoloji mezunuyum. formasyonum var rapor alabilirsem şayet insallah atanirim. felsefe öğretmeni olarak ya da sosyolog olarak atanan varmı ? yada 2020 e kpss'ye hazırlanan varmı ?

Ben de tarih mevzunuyum . atama olacağını zannetmiyorum. 2020 ekpss içinde çalışmaya henüz başlamadım . artık yaş ilerledikçe insanın kpss çalışası gelmiyor. Ömss olduğu dönemden beri giriyorum bi şey kazanamadım. Konu az olduğu için şimdi çalışırsanız ilerde sıkılır bırakırsınız .

Üst Alt