Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Soy isim değişikliğinde ehliyet nasıl değiştirilir?

tugra aysema

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
4
Merhaba boşanma nedeni ile kimlik ve ehliyetimi değiştirmem gerekiyor ,bunun için raporlarimi ibraz etmem lazim engellilik surekli raporum.Rapordaki soyadım evlilik soyadı bunu kabul ederlermi,

Arkadaşlar bayanlarda böyle durumlar insanları sıkıntıya düşürüyor .kızlık soyadı ile aldıkları ehliyetdir.yahut diplamadir yahut devlet dairelerinde ki önemli evraklardir.bu tür vakalar olduğu için artık Medeni kanunda degisiklikler yapıldı .Türkiye'de artık kız veya erkek evlendiklerinde dilerlerse ister bayanın soyadini isterse erkeğin soyadını alabiliyorlar.yani demem o ki erkeklerde evlendiklerinde dilerlerse bayanın soyadini alabiliyorlar

Merhaba arkadaşlar kendi soruma yanıt gibi olacak ama başınıza gelirse acemilik çekmeyin diye yazıyorum. Boşanma sonrasi kimlik değişimi için raporu gerekli duymadılar ama engelli ehliyetim için raporu yenilenmek gerektiğini söylediler raporum surekli olmasına rağmen bu konuda devletimizin işlerimizi kolaylastirnasini temenni ediyorum.Gerekli mercilere şikayetlerimi sunucam sessiz kalmaz sak sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum.

Bu raporu katı olarak istedilermi? Ayrıca raporu sürekli olupda iptal olanları bile düdük.belki bu amaçla yenilenmesini istemişlerdir.evet engelli bireyler için büyük bir sıkıntı yaşanıyor demek oluyor .yinede tüm engelli arkadaşlar için herşeyin hayırlısı olsun

bugün komisyona girdim ve bu kodları verdiler 10.02 otomatik vites 35.04 sağ eli çekmeden kullanabilen kontrol cihazları 40.11 direksiyon simidinde yardımci cihaz ( topuz ,direksiyon çatalı ) 47. iki tekerlekli araç kullanamaz 78. sadece otomatik vitesli araç kullanabilir 102 ticari araç ,resmi araç ,ambulans kullanamaz

Üst Alt