Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Soyadı değişikliği için ehliyetimi değiştirmek istedim, engelli raporumu da istediler!

Vethekddm

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba birşey sormak istiyorum. Soyadı değişikliği nedeni ile ehliyetimi değiştirmek istedim. ASM den hastane ye sevk edildim ortopediye oradan da il sağlık müdürlüğü komisyonuna. Ortopedik engelim var yüzde kırk o raporu da istediler. 2 yıl önceden başvurmuştum ama istememişlerdi onun için gerek yok diye raporu götürmemiştim. Neden şimdi istediler anlamadım raporumun oranında düşme olabilir mi? Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba?

Neden istediklerini anlamadım ama tedirgin oldum çünkü tam sınırdayım ne bileyim sürekli birşey değişiyor. Sadece Konya da mı istiyorlar genel birşey mi?

Yani sonuçta orada 10 kişilik bir kurul ya deseler sizin oranınız aslında orada yazan değil yüzde 20 ya da 30 onun için engelli raporunuzu iptal ediyoruz öyle bir hakları yok mu

2 yıl önceki ehliyet için girdiğim komisyonu onlarda yüzde 35 diye bir oran yazmışlar oraya ehliyet için oran belirlenmez demiştiniz ya ondan soruyorum

Üst Alt