Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Soyadı değişikliği sonrası engelli raporu kullanımında sorun olur mu?

tugcenurodbs

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba.tip 1 diyabetten dolayı %40 engelli raporum var.yeni evlendim.soyadım değişti.eşim jandarma ben hemşireyim.eşimin doğu tayini olunca benimde sağlık kontrollerimi yaptırabilmem için merkezi yere tayininin çıkmasını istiyoruz.bunun için benim engelli raporumu söyleyeceğiz.soyadı raporda farklı olduğu için sorun çıkarırlar diye düşünüyorum.ilgili yerlere ne yapabilirim diye sordum ama herkes farklı cevap verdi kimi yeniden heyete girmem gerektiğini kimi dilekçe yazsam yeterli olacağını söyledi.sizin bilginiz var mı ne yapmam gerek?şimdiden teşekkürler:)

Merhaba;

Bu durumu yaşayan arkadaşlarım var, herhangi bir sıkıntı olmuyor merak etmeyin. Bunu dert etmiyorlar. Eski soy adınızla kullanabilirsiniz. Ama isterseniz raporu aldığınız hastaneye bu durumla ilgili bir dilekçe verin en azından resmi bir cevap olsun.

tugcenurodbs

Bende soy adımi degistrmistim.sorun olmaz raporu kullanabilirsin.ayrica nufus kağıt orneginde çıkıyor mahkeme ile değişim v.b

Üst Alt