Anladım. Bazen mesela duyduğum kadarıyla örneğin bazı insanların T.C Kimliğine yaş bilgisi yani doğum tarihi bile yanlış girilip, geç farkedilebiliyormuş. Bu ve buna benzer olaylardan dolayı endişelenmiştim. Soyad değiştirmeyi isteme sebebim ise, 5-7 yıldır aralıksız süren siber zorbalığa maruz kalıyor oluşum. ABD Menşeili yabancı siteler üzerinden, TOR ve VPN kullanarak uzun süredir T.C kimlik numaram ve soyisim bilgimi kullanarak adıma sipariş verme, şirket açma, suç işleme gibi şeyler yapılmaya çalışıldı ve bu dertlerden dolayı yıllardır bitkinim. Anonim oldukları ve site sahibinin de zorbalık tarzı davranışları desteklediği için maalesef site sahibi, bana sataşanlarla ilgili herhangi bir IP bilgisi sağlamıyor. Bu yüzden onları şikâyet edemiyoruz. Babam beni yanına alıp, adliye binasına götürdü ve dilekçe yazdık ama bir sonuç yok. Takipsizlik kararı ile olay çözülmeden kapandı. İnternet hayatımı da sonlandırmak zorunda kalıyorum. Başka kurtuluş bulamıyorum. Ancak, gerçek hayatta kimse benle arkadaş olmak istemiyor, ilkokul ve ortaokul zamanlarımda bile herkes benimle dalga geçip, dışlıyordu. İlkokul zamanlarımdayken 7-8 yaşındaydım ve okuma yazma bilgim yoktu. Öğretmen pes ederek; "Tüm öğrenciler öğreniyor birtek bu çocuğa okuma yazma öğretemiyorum... Bu çocuğu özel eğitime verin" demiş ama tabii babam bunu yapmak yerine zorlayarak ve baskı altında kendisi bana zar zor okuma yazmayı öğretti anlattığı kadarıyla.
Yetersiz anne sevgisiyle büyüdüm. Otizm ve DEHB ikisi de bir araya gelince daha da zor oluyor benim için hayat. Sosyal konuda berbatım, empati konusunda berbatım. 24 Yaşındayım ama hala hayatta bir kere bile kız arkadaşım olmadı. İstediğim sevgiyi ve ilgiyi insanlardan alamadım.
Bu da yetmemiş gibi, babam bana bugün psikolojik baskı uyguladı. Bana güvenilmez, dengesiz, anormal biri olduğumu söyledi ve doktorlarımın 2010'dan bu yana bende söyledikleri Otizm veya Atipik Otizm ve DEHB tanılarını kabullenmeyerek, sadece tembel ve kötü biri olduğumu söyleyerek hayattan bir adım daha soğumuş oldum hepsi bu... Uyku düzeni sorunum da var. Babam son zamanlarda zorla saat gece 00:00'da bilgisayarı kapattırır. Yatağa geçmek zorunda kalırım ama kolay kolay uykum gelmez ve yine saat gece 4-5'e doğru anca uyurum. Babam ise zamanla uykumun düzeleceğine inanır. Hatta babam şöyle birşey dedi; "Amerika ilaç satmak için çoğu insana DEHB ve Otizm tanısı koyuyor. Çoğu kandırmacadan ibaret" falan diyor. Ben bu kadat vahşi bir düşünceyi herhangi birinden daha duymadım ama babamdan duydum ve duymaya da devam ediyorum. Annem ve babam zaten 2009 yılında boşandılar. Anne tarafında zaten Bipolar ve diğer ruhsal sorunlar tanısı vs vardı yanlışım yoksa...
Ayrıca normal insanlarla eğer yaşıtlarımsa çoğu zaman anlaşamıyorum (Özellikle kadınlarla). Babam beni 13-15 yaştan öte görmüyor kafamı. Büyü artık der ama bana olgunca şeyler zevk vermez ve sadece sevdiğim tarzda yaşam sürmek istiyorum.