Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Söylemek istediğiniz şeyleri söyleyebilmek... [Yaşam]

melikece

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bu gece öleceğinizi bilseniz, bazı insanlara bazı şeyleri söylememiş olmanın pişmanlığını hissedermisiniz?.....
Peki neden söylemediniz?.......

okulumun bitmesine daha 3 yıl olduğu için
mesleğe atıldığımda ne yapacağım nereye gideceğim belli olmadığı için
ablam diye hitap ettiğim bir insanın kardeşi olduğu için
benim hakkımda benim onun için düşündüklerimi düşünmüyor olduğunu düşündüğüm için :(
ve belki de bu bahanelerin kaynağıdır ki ; reddetme ihtimali olduğu için!!! :(:(

rüya benim olunca reddedemiyor nasılsa ;)

bu gün ölür müyüm bilmem de, ölsem de ölmesem de söyleyemeyeceğim nasılsa :):) pişman da değilim ama...

han gısını söleyeyimkiii anlatsam sıze yer kalmaz

ınsanın ölüm anında söylemek ısteyecegı tek sey kelımyeyı şaadettır. ama o gece olecegımı bılseydım soylemek ısteyıp te soyleyemedıgım seylerı yıne soyleyemezdım. cunku bunları anlatmaya bır gece degıl bır hafta lazım.

arkadaşlar bence yazın ya veya gidin söyleyin söylemek istediklerinizi o bekleyen kişilere mesela sevginizi sakın ertelemeyin bu hayatın bir tekrarı daha yokki,hadi paşa ve nurumm,kayseri ve hakan.kalmasın içinizdeee bakarsınız buluruz beraber bir şeyler demii:)sevgiyle kalın:)

ben vazgeçtim çoktan her şeyden :( birisi beni uyandırana kadar servis dışıyım!

eskiler der ki;
ölecegimi bilsem cennete giderim

insanın ölüümü bilmesi beklemesi korkunç bişey ama sanki yıllarca yaşamaya garantimiz var gibi insanlara söylemek istediklerimizi söylemiyoruz..
benim var bi kaç kişiye söyleyecek bişey neler oldugu bende kalsın müsadenizle..

dogru bildigim şeyleri sölerim sonucu kötü olacagını bilsem bilse

içimde saklmam birileri üzülse bile

Ben de gece öleceğimi bilsem Annem'e sürekli onu çok sevdiğimi söylerdim.
Ve sürekli dua ederdim, Allah'a beni cennetine alması için...

ölümü beklemek çok zor ve acı verici birşeydir bence.kimsenin üzülmesi istmemekle beraber devamlı onları sevdiğimi ve haklarını helal etmelerini isterdim.lafımı esirgemiyorum ama helalleşmek istediğim çok üzdüğüm ve açıklamam gereken bazı şeyler olabilir bunun için 1gece yetmezdi.eminim son anıma kadar isteklerimde bitmezdi arkamdan dua edilmesini isterdim herkesten hem sevdiklerini söylemelerini ve ailemi çok sevdiğimi sölerdim.bana aşık olan bikaç arkadaşımdanda onları üzdüğüm için özür diler helallik isterdim eğer sevdiğim hoşlandığım birisi olsaydı onu arar söylerdim eğer yoksa numarası geç olsada çok güvendiğim birine bi not verirdim ulaştırsın die sanırım aşık olduğum kişinin mezarıma gelip dua etmesi bile mutlu ederdi beni şuan aklıma gelen bukadar

söylemek isteyip de söyleyemediğim yok gibi belki fazlasını bile söylüyorum çünkü içimde tutamam aklıma geleni hemen söylerim anlayacağınız biraz patavatsızın biriyim hani ne derler benim gibilere (son sözü ağzında) bu huyum yüzünden istemeden çok kişinin kalbini kırmışımdır belki bu gün son günüm olsaydı istemeden kırdığım kişilerden özür diler haklarını helal etmelerini isterdim yine de belli olmaz belki son günümdür bende hakkı olan herkesten hakkını helal etmesini istiyorum ben de helal ediyorum

sağol laa ama sen genede ölme ben çok ağlarım mustafa sevimli arkadaşım benim :oops:

BEN AİLEME ONLARI NE KADAR ÇOK SEVDİĞİMİ HİÇ SÖYLEMEDİM. BU KONULARDA BİRAZ TUTUĞUM HERALDE BUNUDA ANCAK ÖLÜRKEN YAPARIM. BİRDE ANNEMİN BANA KARŞI OLAN ANLAYIŞSIZ TAVIRLARININ BENİ NE KADAR ÜZDÜĞÜNÜ, BENİ NE KADAR ÇOK SEVDİĞİNİ BİLMEME RAĞMEN BUNU HİÇ Bİ ŞEKİLDE GÖSTERMEMESİ VE BENİ BU DENLİ YALNIZ BIRAKMASININ HAYATIMA OLAN ETKİLERİ VS. BUNLARI SÖYLEMEK İSTERİM AMA YAPAMAM BİLİYORUM EĞER ÖNCE GİDEN BEN OLURSAM BU DÜNYADAN ZATEN ÖĞRENECEK AMA İŞ İŞTEN GEÇECEK ÇÜNKÜ GÜNLÜK YAZIYORUM KİMSEYE ANLATAMADIĞIM İÇİMDE BİRİKEN NE VARSA ONLA PAYLAŞIYORUM BİR GÜN NELER YAŞADIĞIMI ÖĞRENECEKLER BU GÜLEN YÜZÜMÜN ARDINDA NE ACILAR ÇEKTİĞİMİ ONLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE HEMDE ONLAR FARKETMİYORLAR BELKİDE AMA BUNU YÜZLERİNE KARŞI SÖYLEMEYİ O KADAR ÇOK İSTERDİM Kİ. NE YAZIKKİ YAPAMAM DEĞİL BU GECE ÖLECEĞİMİ BİLMEK 40 SENE SONRADA ÖLECEK OLSAM SÖYLEYEMEM.

Üst Alt