Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sözde Emlak Vergisi ödemiyoruz, fakat aldılar!?

Arıkan

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
0
Arkadaş belediyeye Engelli belgemi sundum ardından bana borç gönderdiler gittim engelliyim diye bu yıl olan borcu ödeyeceksin bundan sonraki yıllar ödemiyeceksin dediler şikayet ettim gelen yanıt yine aynı bimere sonuç sıfır böyle bir uygulama varmı kim haklı raporum 5 . ayda aldım 5. ayda verdim

Emlak vergisi tek mesken muafım ama parayı aldılar

5. Aya kadar olanı aldılarsa bildiğim kadarıyla hiç bir hak talep edemezsin. Ben hiç başvurmadığım için ödemeyi her yıl yapıyorum. Başvurursam eğer başvuru yaptığım tarihe kadar olanı tahsil edecek ve ondan sonrasını 1 yıl tekrar ödemeyeceğim diye biliyorum.

RAPOR TARİHİNDEN İTİBAREN ALMAZLAR.VE VARSA BORÇ RAPOR TARİHİNE İSTİNADEN BİLE SİLİNİR.eski bir emlak müdürlügü çalışanı olarak cevap verdim.10 yıl belediyede bu müdürlükte çalıştım

hatalı uygulama yapmıslar ben 3 sene kadar ödemedım sonra raporla gıttım sadece 11 lira mı ne geç basvurdugum ıcın ceza ödedim onun dısında para almadılar geriye dönük işliyor yani basvurdugun andan ıtıbaren dıye bırsey yok sadece cüzi mıktar bır ceza odıceksınız

raporun onaylanma yılından itibaren almıyolarmış, benden biriken verginin faizinide aldılar.

Benden 1. Taksit 2. Taksite hepsini aldılar rapor tarihi 5 .ay şilayet ettim 2016 dan itibaren ödemiyeceksin diye yanıt geldi bimerden belediye cevap verdi ben şimdi daha nereye gideyim şikayet edeyim

Üst Alt