Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sözleşmemin bitmesine 2 senem var ancak mesleki bir hastalığa yakalandım. Malullük?

Pvelvo

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. 8 senedir TSK da uzman erbas kurbağa adam (dalgiç)olarak görev yapmaktayım. Son 3 senedir kulak basıncı esitlemede zorluk yaşıyorum. Normal insanlara göre öztaki borusu işlevini tam anlamıyla görmüyor ve bu meslek ve normal yaşantıma çok etki etmekte. Çok araştırma yaptım ama bir örneğine rastlamadım. Yaptığım dalışlardan dolayi kulak zarimda da fonksiyon bozukluğu ve öztakide yipranma olmakta. Çok doktor gezdim ama sonuç alamadım. Sorum sozlesmemin bitmesine 2 senem var. Vazife malullüğü alabiliyormuyum. Ve ne yapmam gerekli. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

Pvelvo

10 sene dolmadan emeklilik olmayacaktır. Acaba başka bir görev talep edebilir misiniz diye düşünüyorum. Bu konuda girişiminiz oldu mu?

Başka bir sınıfa gecmem söz olmuyor malesef. Rahatsızlığım normal yaşantımada etki etmekte

Üst Alt