Merhabalar benim annem als hastası, solunum cihazına baglı. hastaneye sedyeyle götürüp zar zor engelli raporu aldık. zihinsel bir engeli yok raporda da yazıyor. %100 engel oranı var. simdi bayiye bu raporla gidince benden vekaletname istiyor ama annemin vekalet verebilecek durumu yok. cok nadir göz kapagını oynatıyor. anlamadıgım olay annem vekalet verebilse zaten gider kendi alır arabasını. hangi kanuna dayanarak benden vasi kararı ya da vekaletname isteniyor anlamıyorum. bu konuyu en son olmadı gidip trafik tescil büroyla görüsecegim. vasi davası kim bilir kac ay sürecek. neden bu kadar süründürüyorlar insanları anlamıyorum.
31.01.2018 Tarihli ve 30318 sayılı Resmî Gazete'de yayınlanan Araçların Satış, Devir Ve Tescil Hizmetlerinin Yürütülmesi Hakkında Yönetmelik'te açık ve net şekilde vekalet ya da vasi kararına gerek olmaduğı bellidir. Zorluga zorluk biraz daha üstelerlerse bayileri mahkemeye verecegim.
31.01.2018 Tarihli ve 30318 sayılı Resmî Gazete'de yayınlanan Araçların Satış, Devir Ve Tescil Hizmetlerinin Yürütülmesi Hakkında Yönetmelik'te açık ve net şekilde vekalet ya da vasi kararına gerek olmaduğı bellidir. Zorluga zorluk biraz daha üstelerlerse bayileri mahkemeye verecegim.