Canan
Spor yapacaksın ha, çok iyi bu
Bence Levent de yapsın
Yan gelip yatmasın
Kusura bakma yeni gördüm buradaki mesajı. İstersen sen doğrudan Bursa Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğüne başvur.
Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iletişim bilgileri
Ayrıntılı bir mail de atabilirsin telefonla da görüşebilirsin.
İlgili
Kanun'un 2. maddesinin "o" bendi der ki:
"[SIZE=2] o)
(Ek: 1/7/2005-5378/33 md.) Özürlü bireylerin spor yapabilmelerini sağlamak ve yaygınlaştırmak üzere; spor tesislerinin özürlülerin kullanımına da uygun olmasını sağlamak, spor eğitim programları ve destekleyici teknolojiler geliştirmek, gerekli malzemeyi sağlamak, konu ile ilgili bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları ile yayınlar yapmak, spor adamları yetiştirmek, özürlü bireylerin spor yapabilmesi konusunda ilgili diğer kuruluşlarla işbirliği yapmak,"
Yukarıda verdiğim bendde Spor Genel Müdürlüğünün görevleri arasında engellileri ilgilendiren kısım açıkça yazılmış. İl müdürlüğüne başvur sen "spor yapmak istediğini, engeline ve sana en uygun spor dalını bulmada yardımcı olmalarını yani rehberlik edilmesini ve uygun bir spor dalında spor yapmak istediğini bunun için her türlü yardım ve desteğin saglanılmasını" talep et.
Kurum kendi ugraşsın bırak. Ayrıca yüzde kırk ve üstü özürlü sağlık kurulu raporun varsa zaten bir engelli olarak spor faaliyetlerinden yararlandırılırsın indiirmlerden vs...
Ayrıca bu kurumun senin sorununa çözüm bulmama gibi bir lüksü de yok
Sen takipçisi oldugun surece bu kurumla işbirliği içinde sorununu çözersin yani.
Lütfen gelişmelerden haberdar et.
Levent'e selamlarımı ilet.
[/SIZE]