Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Spastik özürlü çocuğumun salya sorununu çözen Dr. Özhan Çelebiler teşekkür ederim

afhtme

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
23 yaşında spastik özürlü oğlumun salya akıntısına dair amaliyatından çok başarılı bir sonuç aldım.
Üzerimizden büyük bir sıkıntı kalkmıştır.
Pr.Doktorumuz Özhan ÇELEBİLER' e çok teşekkür ederim. ama bu teşekkür sönük kalır. bizi bu büyük sıkıntıdan kurdardığı için ömür boyu minnattarım.

Bu mesajı. sevincimi paylaşmak maksadıyla yazdım.

Ameliyatın güzel sonuç vermesine, sizin ve oğlunuz adına çok sevindim. Sizi bu sıkıntıdan kurtaran doktoru bende tebrik ediyorum. Sevincinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.

Sizi mutlu ettiği için bizler de kutluyoruz doktorunuzu. :)

Peki, nasıl bir ameliyat oldu? Bu konuda tecrübelerinizi şu foruma yeni bir başlık açarak yazarsanız çok kişi bilgilenmiş olur: Sağlık / Genel

oğlunuz adına çok sevindim.. geçmiş olsun.. doktorunuzu tebrik ediyorum..

Geçmiş olsun. Aynı sorun bende de var. Ama şimdileri daha az oluyor, Bende spastik engelliyim.

komşumun 5 yaşındaki oğlundada aynı durum var.hangi şehirde ve hangi hastane-doktora ameliyat oldunuz.nasıl bir tedavi gerektiriyor paylaşırmısınız.
teşekkürler

o doktorunuza bende teşekkür ederim engelli çocuk anneleri oldugumuz için inanın sızin kadar bizlerde seviniyoruz güzel mutlu saglıklı günlerde görürüz işallah cümlemiz geçmiş olsun

Üst Alt