Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Spastik paralizim var sol kol ve bacağımda. Ehliyet alabilir miyim?

Emre•

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim de spastik paralizim var sol kol ve bacağımda, sağ tarafıma göre kemiklerim tam gelişmemiş ama kullana biliyorum sol elim daha inçe ve kassız sol ayağımda ayak parmaklarımı bile oynatamıyorum bacak kasım sağ bacağıma göre daha inik ve sol tarafım daha ince bana biri baktığında veya topluma girdiğimde sanırım utanmamdan olucak böyle aniden istemsizce kasılmalar meydana geliyor, ehliyet alabilir miyim? Sağlık raporumda ( h ) sınıfı ehliyet ve ötvden yararlana bilir miyim acaba? Ve devlet yada özel hastanelerin hangisi bu durumda daha iyi olur yardımcı olur musunuz? ‘’

spastik engelliye engelli ehliyeti vermezler bosuna ugrasma ben 5 seneden cok ugratım

Spastik paraparezi genelde alt ekstremitede olur kollarda sorun olmaz ama

Kolumda ve bacağımda var, küçükken balkondan düşmüşüm ve ondan sonra olmuş

Çok geçmiş olsun bende spastik paraparezi var bacaklarda kas gücü kaybı var , bu durum galiba direksiyon ve gaz fren aktivitesi için 2 kolun tam fonksiyonlu olma durumu söz konusu .

Yararlanırsın kardeşim. Ötv indirimli araç da alabilirsin.

kardeş ötv.li araç için devlet hastanesinden heyet raporu çıkartman lazım. hangi ilde yaşıyorsan o ildeki deftardarlık müdürlüğüne gidip hangi üniversitelerinden alacağın heyet raporları geçerlidir diye sor. özel hastanelerin vereceği heyet raporları geçersizdir.

Arkadaşlar insanın yüzüne bile bakmıyorlar. Oy birliği ile karar aldık deyip kesip atıyorlar. Saçmalık

Ya arkadaşlar spastik dedinmi iş değişiyor iş yapmak istemiyorlar Allah yardımcın olsun

Üst Alt