Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Spastik paraparezi için vergi indirimi müracaatıma yüzde kaç rapor alabilirim?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
217
Reaksiyonlar
0
Spastik paraparezi yim sinirlerde

çekme olduğu gibi ayaklarim artık kemikler egildi düz basamiyorum

bu durumda bana sadece nöroloji yüzde 40 veriyor ortopedi fizik bölümü raporda oran vermiyor mu deneyimi olan yardimci olur mu nerde yanlış yapıyorum..

Tablo_4.1.png

sonbahar.44 ;

Geçmiş olsun öncelikle. Bu tabloya göre değerlendirme yapılır spastik paraparezi için. Fizik ve nöroloji ayrı oran vermiş. İstediğiniz oranı alamamışsanız itiraz ederek yeniden değerlendirilmesini isteyebilirsiniz.

Bkz 10. msj: https://www.engelliler.biz/forum/sa...ik-paraparezi-icin-engel-orani-yuzde-kac.html

KKELEBEKK çok sağol bilgilerin için insallah vergi raporu için gittiğim de nöroloji zaten raporda puan veriyor fizik te verirse rahatlarim çünkü artık çalışmak istemiyorum çok zor hakkımızda hayırlısı hepimiz icin.

Spastik paraparazide sadece nörolojinin oran vermesi doğru mu?

OturanBoğa Arkadaslar vergi raporu almaya gideceğim Spastik paraparazi nörolojiden rapor derecesi veriliyor fizik ortopedi oran vermiyor fizik olarak hareket Kısıtliligi var kaslar sinirler çektiginden dolayi kemikler zaten egildi sadece nöroloji rapor oranı vermesi normalmi

2008 yılında bana %40 vermişlerdi,ilerleyen bir kronik rahatlık şu an yardımsız yürüyemiyorum.

Aynı durumdayım 60 benim oran

sonbahar.44, yettim 😆ama geç oldu, ne yaptınız durum ne

Noroloji ve ftr ayrı oran vermez ftr görüşünü bildirir noroloji oran verir

@Eserin79

ersin kardeşim şuan için bi gelişme yok gidip ne kadar uğraşsam da boşa çabalıyorum,ortapedi vermiyor mu peki

Ersin kardeşim yüzde 60 spastik paraparezi için mı verdi özel den veya burdan görüşsek bilgilerine ihtiyacım var...Bi arkadaş ck diye bi tahlil bide kas biyopsisi yaptiralim raporun yüzde 80 alırız hemen emekli ettiririz seni dedi

Ortopedi oran vermez ftr ve noroloji beraber değerlendirir

Üst Alt