Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Spastik paraparezi olanlar hangi ayakkabı ile daha rahat ediyorsunuz?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar spastik paraparezi olan arkadaşlar sizce hangi ayakkabı daha rahat,kendinizi hangi tür ayakkabıyı giyince daha rahat hissediyor rahat yürüyorsunuz paylaşırmısınız bilgilerinizi..

düşle kardeşim bilegi saran bot hani şu reklamlarda çıkıyorya bot o nasıl onun gibimi,düşle sende demi paraparezi var..

Ayakkabının nasıl özellikleri olmalı mesela? Ymuşaklık mı önemli, boğazlı olması mı..?

başkanım ayakkabı benim ayak kaslarda sorun oldugu için ayak parmakları serbest olacak öyle olunca rahat oluyorum bogazlı bot denemedim,ama ağır olması benim için iyi,ayagımda sporcuların takıtıgı agırlık kum torbasını muayene oldugum prof dr.gördü bunlar dedi spastisiteyi önler dedi dogru yani ayak kendi kendine boş yere sallanmıyor faydası oluyor,de bide ayakkabı olsa keşke çok iyi olur bazı ayakkabılarda çok rahat hissediyorm kendimi mesela ayakkabı içi yumuşak olan iyi rahat oluyor silikonlu olanlar abimde var çok iyi giyiyorum rahat..

Üst Alt