Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Spastik paraparezi olup ayakları katlamada zorluk çeken var mı?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar spastik paraparezi olup ayaklarını yürürken katlamada zorluk çeken arkadaşlar herhangi bir yardımcı cihaz yada başka bişey varmı bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirmi..

spastik paraparezi olan arkadaşlar bu spastigi en aza indirmek için bilgisi olan varmı..saygılar

bende spastik parapareziyim ayaklarımı yürürken kaldırmakta zorlanıyorum.walkaide VEYA ness l 300 cihazları isterseniz bi inceleyin
ben kullanmıyorum ücreti pahalı ve sgk ödemiyor

önder kardeşim seninle görüşmem gerek özel msj attım iletişim bilgilerim orda var..

Benim paraparazi sol bileğimde var yukarı bükemediğim için devamlı takılıp burkuluyor, bunun için karbon afo kullanıyorum cokta memnunum.Arkadaşın bahsettiği ness l 300 çok pahalı bir cihaz ,elektirik uyarısı vererek ayağınızın kontrolunu sağlıyor.

faruk34;

faruk kardeşim allah şifalıgını versin,valla artık en son teknolojide ne çıkarsa saglık için harcama yapmaya katlanacagım önemli olan kafamız rahat olsun kendini bilmezlere karşı karşılarında dim dik yürümek gerek allaha şükür alnımız açık ama ister istemez etkileniliyor zor bi durum yani psikoloji olarak..benim fizik doktorum prof.dr bizzat muayane ediyor botoxs yapıyor ama bana hiç afo yada ness l 300 gibi şey önermedi anlamış degilim:confused:

AFO BENDE denedim fakat bi fayda sağlayamadım
karbon afo ne özelliği var

Karbon afo diğer afolardan farklı, diğer ofoları bende kullandım fayda göremedim.Benim sorunun sol ayak bileğinde felç hareket etmiyor, başka sorunlarda ne kadar faydalı olur bilemem.Karbon afoda 2 numara buyuk ayakkabı giymiyosunuz, ben kösele ayakkabıda bile giydim.Dayanıklı ,sağlam, hafif, esnek daha ne olsun.

önder kardeşim senin msn ekledim benim msn açık sen müsaidsen görüşelim.

Üst Alt