Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Spastik Paraparezi Tablo 4.1 %20 oranla Ötv Muafiyetli araç alınır mı?

mmertt

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhabalar.

Ötv muafiyetli araç almak istiyorum. Raporum da yeni. Ama vergi daireleri onaylar mı bilmiyorum. Şimdi bir aracımız var. Onaylamaz korkusuna aracımı da satamıyorum. Araçsız kalmamak için. Benim durumumda olupta tablo 4.1 %20 den araç alabilen var mıdır.

Teşhis hederiter SP Tablo 4.1 'e göre öo:%20 Ortopedik engelim var. tüm bölümlerden aldığım genel engel oranım %51[/QUOTE]

Otropedık engelın ıcın doktor uygun görürse alabılırsın . ÖTV indirimi için % nin onemı yok . yeterkı aracı hareket ettırecegın uzuvlarda yeterlı mıktarda engel olsun . doktor aparat gereklı normal arac kullanamaz derse alırsın .

Peki şöyle sorayım. Heyet otomatik vites araç kullanabilir derse otomatik vites kodu da tertibata giriyor ama vergi daireleri bunu bilmiyor. Bu yüzden de geri çeviriyorlarmış. SP de durum aslında bir bacağını kullanırken diğerinin kasılması yada kitlenmesidir. Manuel de hem debraja hemde gaza 2 ayakla aynı anda basamıyorum.

Üst Alt