Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Spastik paraperizi için hangi oranda rapor alabilirim?

samuray42

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
11
Merhaba, bu yaz rapor alıp ekpssye girmek istediğim için rapor almayı planlıyorum. Spastik paraperizi hastalığım var. 17 yaşındayım ve şimdilik pek ilerlemedi ama yavaş yavaş etkisini hissedebiliyorum. Zaten topuklarima basarak yuruyemiyorum ama şimdi merdivenleri çıkarken dizlerim agriyor ve bazen dizlerim kendi kendine titriyor. % kaç rapor alabilirim?

Hayır çocukluğumdan beri var ama şimdiye kadar raporu gerekli görmedi ben ve ailem. Kalıtsal yani diğerleri gibi sonradan değil

Benim gibi kardesim herseyin oncesi abi tavsiyesi haddimi asiyorsam af et onceligini tedavine ver imkanin varsa fizik yap suan dizlerim kilitli vaktinde fizik yapmadim çocukken anlamiyor insan yüzme yap mesela bir ömür birde okulunu oku

Raporu aldıktan sonra daha çok önem veririm ekpss ile atanmak istiyorum

Ben dogustan yuruyemiyordum ancak yas buyudukce spor yapmazsan kaslar sertlesiyor

Üst Alt