Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Spastik paraplejide ayaklarda uyuşma olması normal midir?
Allah şifa versin herkeze bu nasıl bi ıntihap ayaklar hala aynı allah herkeze şifa versin bulent bey sizede geçmiş olsun
Bizde hala düzelme yok babam da anlamadım omurilik da ıntihap var ama ayaklarının altını elledimi kendi kendine oynuyor tak tak diye atıyor sizce bu neden
Abilerim kimse yokmu düzelen bu hastalıkta babam ayaklarını kapatıyor açamıyor
Kardeşim kapatmak biraz daha kolay açmaya göre bi tahta koyun ayagının altına yani sürtünmeyi azaltın öyle denesin birde yatagın ucunu duvara dayayın duvarada tutunup diz üstüne gelecek şekilde bir demir bar yapın sürekli diz üstünde oturup kalksın böylece kalça kasları da uyarılacak bu dedigimi yaptıktan sonra emekleme pozisyonuna getirin ve kalçasına sagdan soldan vurun babanızda sabit tutmaya çalışsın
geçmiş olsun çok önemli çekip itmesi bende omirlik felçliyim sonradan azda olsa çekme itme gücü oluştu ayaklrıı çalştırmyı ve fizik tedaviyi ihmal etmesin ben koltuk değnekleriyle yürüyorum en kötü ihtimal babanızda koltuk değnekleriyle yürür diye düşünüyorum
Ayak parmakları oynuyor çok az babamın iyi bu oynama
Herkeze geçmiş olsun t12 spastik parapleji duzelen varmı babam 5 aydır yatakta omurilikte ıntihap var dediler ama düzelme olmadı sadece ayak baş barajları çok az oynuyor
Herkeze geçmiş olsun babam omurilikte intihap var dendi belden aşağı hareket yokdu 9 ayda düzelen ayak parmakları bilekten oynatiyor şu zamana kadar sonra emar çekildi 2 cm açılma var omurilikte sizce duzelirmi şifa allahtan