Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Spastik paraplejide ayaklarda uyuşma olması normal midir?

Crvnokan

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Slm babam spastik parapleji ayaklarda uyuşma oluyor diyo bu nolmalmi sizce

Allah şifa versin herkeze bu nasıl bi ıntihap ayaklar hala aynı allah herkeze şifa versin bulent bey sizede geçmiş olsun

Bizde hala düzelme yok babam da anlamadım omurilik da ıntihap var ama ayaklarının altını elledimi kendi kendine oynuyor tak tak diye atıyor sizce bu neden

Abilerim kimse yokmu düzelen bu hastalıkta babam ayaklarını kapatıyor açamıyor

Kardeşim kapatmak biraz daha kolay açmaya göre bi tahta koyun ayagının altına yani sürtünmeyi azaltın öyle denesin birde yatagın ucunu duvara dayayın duvarada tutunup diz üstüne gelecek şekilde bir demir bar yapın sürekli diz üstünde oturup kalksın böylece kalça kasları da uyarılacak bu dedigimi yaptıktan sonra emekleme pozisyonuna getirin ve kalçasına sagdan soldan vurun babanızda sabit tutmaya çalışsın

Çok saol kardes

Babam bu gün yerde ayaklarını çekim itiyor açıp itiyor sizce iyimi

geçmiş olsun çok önemli çekip itmesi bende omirlik felçliyim sonradan azda olsa çekme itme gücü oluştu ayaklrıı çalştırmyı ve fizik tedaviyi ihmal etmesin ben koltuk değnekleriyle yürüyorum en kötü ihtimal babanızda koltuk değnekleriyle yürür diye düşünüyorum

Ayak parmakları oynuyor çok az babamın iyi bu oynama

Herkeze geçmiş olsun t12 spastik parapleji duzelen varmı babam 5 aydır yatakta omurilikte ıntihap var dediler ama düzelme olmadı sadece ayak baş barajları çok az oynuyor

Slm omurilik intihabi belden aşağı tutmuyor ama 5 ay sonra ayak parmakları oynuyor iyimi sizce

Ya ben anlamiyom bu insanlar neden cevap vermiyo

Herkeze geçmiş olsun babam omurilikte intihap var dendi belden aşağı hareket yokdu 9 ayda düzelen ayak parmakları bilekten oynatiyor şu zamana kadar sonra emar çekildi 2 cm açılma var omurilikte sizce duzelirmi şifa allahtan

Bulent bey babamda duzelmeler oldu ayaklarini cekiyor sizce iyimi

Üst Alt