Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Spastik praparezi olup araç kullanmada sıkıntı yaşıyor musunuz?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
217
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Spastik prapareziyim araç kullanmakta kendimë guvenemiyorum ayaklarim manuel araç kullanımında zorlanıyor pratik değilim,otomatikte de bu sorun yasiycagımi düşünüyorum..Spastik praparezi olan arkadaşlar öneriniz..

Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar paylaşımda bulunursa çok yararlı olur

sonbahar.44

Ben bildiğim her şey, her fırsat bulduğumda paylaşıyorum vallahi. Çok kişide sağ olsun aynısını yapıyor. Ama hala kenarda oturup maça katkı sunmayan arkadaşlar da var ki, onlara teessüf ederim! :)

bende paraparaziyim spasitem yok ayaklarda basma gücü olmadığından gaza basmayı ayarlayamıyorum aracım elden gaz fren tertibatlı otomatik birkaç kez ayakla denedim boş yolda yinede kontrol sağlıklı olmuyor
aparatlatla sorun yok

karedyen

Aynen kardeşim bende sıkıntı yaşıycagima eminim o yüzden manuel almayi düşünmüyorum..

Spastik paraparezi olupta manuel araç kullanmak çok tehlikeli temkinli olmakta fayda var

Üst Alt